U čemu vježbate? Ovo su najljepše kolekcije poznatih brendova

Trebate li dodatne motive da počnete vježbati, možete odahnuti - pronašli smo ih za vas. Riječ je o novim kolekcijama vodećih sportskih brendova, ali i popularnih high street brendova koji su proširili svoju ponudu posebnim fitness asortimanom. Dobro ih proučite i izaberite one u kojima ćete biti prava diva i na treningu
Vidi originalni članak

Mnogi od nas vrlo su vješti u pronalaženju izlika kada treba preskočiti trening. Ako spadate u tu skupinu, odlučili smo vas motivirati dobrim šopingom i to sportske opreme. Naime, ove jeseni domaće su police, uz nove kolekcije, preplavljene i sportskim asportimanom, odnosno posebno kreiranim fitness linijama. Shvaćajući da je danas aktivan način života jednostavno "in" trendu su se, uz tradicionalne sportske brendove, priklonili i poznati high street modni lanci poput Zare i H&M-a. Mi smo probrali najljepše od najljepših, vodeći računa o funkcionalnosti, jer ipak je na treningu najvažnije da je odjeća u kojoj vježbate funkcionalna, kvalitetna i od odgovarajućih materijala. No, krenimo redom:

Stella McCartney za Adidas radi dvije kolekcije - Stella Sport koja je povoljnija i ekskluzivniju liniju Stella McCartney. Svaku kolekciju prati zanimljiva kampanja, a glavne zvijezde, svake godine, su tenisice i tajice. Osim za fitness, britanska dizajnerica uvijek napravi i komade za žene koje se bave plesom, jogom i tenisom.

Adidasov veliki rival Nike također se može pohvaliti vrhunskom fitness kolecijom, ove jeseni nude kolekciju od materijala koji propuštaju znoj omoogućujući vam suhoću čak i za vrijeme najjapornijih treninga. Osim toga, ove sezone posebnu su pažnju posvetili sportskim grudnjacima pa su tako na tržištu izbacili one prilagođene raznim aktivnostima, ali i različitim veličinama grudi

Naravno, kada govorimo o sportskoj modi, nemoguće je zaobići Reebok koji se može svake sezone pohvaliti vrlo funkcionalnim i inovativnim materijalima. Posebno su ponosni na svoje tenisice. U utrku se uključila i Puma i to atraktivnom kampanjom kojoj je zaštitno lice popularna reality zvijezda Kylie Jenner.

Naravno, kada je nešto trend, Zara je uvijek tu. Svojom sportskom kolekcijom ipak s erazliku od konkurencije jer su njihovi modeli osim za trening nosivi i u svakodnevnim casual kombinacijama.

I H&M je u ovu jesen zakoračio promovirajući aktivan način života pa su svoju basic sportksu liniju nadogradili, a u kampanju su uložili punotruda i novca, njihovo zaštitno lice je Caitlyn Jenner.

U utrku sportskim asportimanom uključio se i ASOS koji je u suradnji s poznatim sportskim brendom Saucony izbacio ekskluzivnu liniju tenisica koje su primarno namijenjene trčanju, ali zahvaljujući vrhunskom dizajnu većina žena ih nosi  - svaki dan!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".