Tri naše svestrane i divne glumice zaštitno su lice Wedding arta, prvog boutique sajma vjenčanja

Koncept boutique sajma oslanja se na prezentiranje bogatog glazbenog i scenografskog programa te izlagača po kategorijama koji se oslanjaju na vjenčanice i dizajnere, zlatare, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere i prezentacije trendova u vjenčanoj modi.
Vidi originalni članak

Katarina Baban, Katarina Madirazza i Martina Stjepanović zaštitna su lica kampanje za Wedding Art sajam vjenčanja koji će se ovog ožujka održati u Avant gardenu. Riječ je o prvom boutique sajma vjenčanja na kojem će se predstaviti pomno odabrani brendovi i tvrtke koji se specijalizirano bave vjenčanjima.

Koncept boutique sajma oslanja se na prezentiranje bogatog glazbenog i scenografskog programa te izlagača po kategorijama koji se oslanjaju na vjenčanice i dizajnere, zlatare, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere i prezentacije trendova u vjenčanoj modi.

- Smatramo da je Wedding Art jedinstven radi samog koncepta sajma.Osmišljen je ne samo kao regularan sajam već kao festival. Želja nam je da Wedding Art prenese posjetiteljima doživljaj i emociju samog vjenčanja. S obzirom na to da se u prostoru Wedding Arta također održavaju mnogobrojna vjenčanja, cilj nam je posjetiteljima približiti izgled proslave njihovog dana - kažu organizatori sajma i govore o zaštitnim licima kampanje:

- Htjeli smo nešto više od samog lijepog lica na naslovnici, nešto drugačije. S obzirom na to da već neko vrijeme radimo na projektima s Katarinom Baban, ona ali i njene kolegice iz glumačkog svijeta su se pokazale kao ogledni primjer mladih i vrlo svestranih žena s puno ambicija za rad i poslovnih angažmana.

Organizatori kažu kako očekuju da svi posjetitelji pronađu sve željeno i potrebno za vjenčanje te da izlagačima sudjelovanje na ovakvom tipu sajma bude samo dodana vrijednost u njihovom poslovanju. Zadovoljstvo posjetitelja i samih izlagača njih je, kažu, najveći uspjeh. 

- Kad se bavite event industrijom, uvijek morate biti uporni i misliti pozitivno jer bez obzira na neke situacije na koje ne možete utjecati, pozitivan stav vas čini jedinstvenima - kažu iz organizacije Wedding Art sajma. 

 

Stroge krojeve i odijela zamijenila trapericama: Jednom je prigodom rekla da od njih neće odustati ni sa 100 godina!

Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

Najsimpatičniji trio sa špice: Tata i sin u društvu ljubimca uljepšat će vam početak tjedna

Ovako otkačene hlače na špici još nismo vidjeli: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".