Trendy, udobni i kvalitetni modni pokloni uvijek su super izbor

Topla vesta, trendy trenirka, šal, marama, donji veš, torbica darovi su koji će svakoga oduševiti pod borom. Odaberite one s provjerenim potpisom za najbolji dojam.
Vidi originalni članak

SKINY, camel active, Gerry Weber, Luisa Spagnoli, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph, Galeb, Veja, Fynch-Hatton dobro su poznati brendovi koji nas oduševljavaju izborom, modelima, kvalitetom. Svi su oni dio maloprodajne mreže 140 prodavaonica Tekstilprometa, a nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima. Tražite li li najbolje adrese za pronalazak savršenih darova za mamu, baku, prijateljicu, supruga, kolegu s posla.... sigurni smo da ćete ondje pronaći najbolji izbor. U camel active butiku pronaći ćete sve što treba modernim muškarcima i njegovom urbanom stilu života.

FO Camel active kapa i šal 43,79 eura

Tražite li pak najbolje za ljepši spol, tu je Betty Barclay koja predstavlja izvrsnost u modi, visoke standarde, duh vremena i sofisticiranost s ponudom suvremenih kolekcija za moderne žene.

Sa svoja tri branda GERRY WEBER, TAIFUN i SAMOON by GERRY WEBER nudi inspiraciju ženama diljem svijeta s uvijek uzbudljivim, modernim i neodoljivo ženstvenim modnim kombinacijama.

FO BettyBarclay jakna 289,99 eura

Udobnost SKINYJA i Galeba

Pidžame, čarape i donje rublje jedan su od najčešćih božićnih darova, a SKINY i Galeb brendovi su koji se svojom ponudom savršeno uklapaju u božićnu shopping priču. SKINY je brand namijenjen ženama i muškarcima koji se žele osjećati dobro u vlastitoj koži i biti svoji u svim životnim situacijama.

FO Skiny donji dio ženske pidžame 57,99 eura

Galeb hrvatski brend koji je od 1951. godine sinonim kvalitete i udobnosti. Galeb je nositelj oznake Hrvatske kvalitete i brojnih drugih priznanja. Stvaraju ga iskusne ruke omiških majstora, koji usavršavaju zanat još od daleke 1951. godine. Rublje i trikotaža od mekog, kvalitetnog pamuka, viskoze i mikromodala osvaja na prvi dodir, a karakteristične mornarske pruge postale su prepoznatljive kilometrima daleko od Jadranske obale.

Galebova ponuda uključuje vlastite brandove poput Galeb i Galeb Kids, Adriatic i Adriatic Sport, GLB te liniju Functional Underwear.

FO Galeb ženska pidžama, 36,95 eura

Potražite svoj Moderato, CENTRU i Naš dom

Prodavaonice CENTRA nalaze se širom Hrvatske, a bogata ponuda ženskog, muškog i dječjeg asortimana, kao i kućanskog tekstila skrojena je prema specifičnosti svake lokacije. Povoljne cijene i ljubazna usluga okosnica su CENTRINOG imidža.

FO Centra torbica 36,99 eura

U Moderato prodavaonicama, pak, nudi se profinjena odjeću za sve one koji vole klasiku i eleganciju po pristupačnim cijenama. Ugodno i opuštajuće okruženje većinu kupaca mami na ponovni dolazak. Ako pak nekom od svojih najdražih želite kupiti nešto za uređenje doma, svakako svratite u prodavaonice Naš dom. Pomno odabrani i izloženi proizvodi poznatih brandova lako će vas inspirirati da kupite poklon baš po mjeri.

Božićne poklone možete kupovati i online na shop.galeb.hr i na Brands & Trends webshopu.

EKSKLUZIVNA  BOŽIĆNA AKCIJA

Od 7. 12. do 15. 12. ostvarite dodatnih je 10% popusta prilikom plaćanja Addiko Mastercard® kreditnom karticom na proizvode  iz ponude. 

Sadržaj donosimo u suradnji s Tekstilprometom

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".