Traje snimanje filma "Barbie" s Margot Robbie i Ryanom Goslingom; donosimo sve što o njemu trebate znati

U središtu radnje filma nalazi se popularna lutka i njezin život u Barbielandu kojeg je prisiljena napustiti zbog svojih, tzv, nesavršenosti, piše Vogue.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana uživamo u genijalnim prizorima sa snimanja filma "Barbie" iza kojeg stoji Greta Gerwig. Glavnu ulogu ima Margot Robbie, dok njezinog dečka Kena glumi Ryan Gosling. Prizori Margot i Ryana u flouorescentnim kostimima oduševljavaju obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju srpanj iduće godine, kada film dolazi u kina. 

U središtu radnje filma nalazi se popularna lutka i njezin život u Barbielandu kojeg je prisiljena napustiti zbog svojih, tzv, nesavršenosti, piše Vogue. To je natjera da krene u avanturu u stvarnom svijetu i usput otkrije da je savršenstvo moguće pronaći samo u stvarnom svijetu. Takva radnja, piše Vogue, zvuči klišejizirano, no i scenarij i režiju potpisuje Greta Gerwig, koja stoji i iza "Lady Bird", uz doprinos svojeg partnera Noaha Baumbacha. 

Trailer za film još uvijek ne postoji, no Netflix je objavio nekoliko fotografija Margot Robbie i Ryana Goslinga u likovima Barbie i Kena pa se i trailer s nestrpljenjem iščekuje. Sudeći prema intervjuu kojeg je Margot Robbie ranije dala za Vogue, film će uzeti kritike ranije upućene Barbie, a kaže kako mnogi pristupaju sa stereotipima kad čuju da se snima film o Barbie. Ipak, kad doznaju da iza njega stoji Greta Gerwig, promijene svoje mišljenje.

Inače, ovih su dana Robbie i Gosling uočeni u Los Angelesu na Venice Beachu kako snimaju scene na rolama. Odjeveni su u kombinacije inspirirane estetikom osamdesetih godina pa izdanjima dominiraju fluorescentne boje poput ružičaste i žute te upečatljivi printevi. Inače, kostimografiju potpisuje Jacqueline Durran koja stoji i iza filmskih outfita u "Little Women", "Atonement" i "Beauty and the Beast".

Svaki put kad se pojavi scena sa snimanja filma, ona postane viralna pa je veliku pozornost izazvalo i izdanje Margot Robbie kad se pojavila u ružičastom outfitu sastavljenom od prsluka, trapezica i kaubojskog šešira. Mnoge je nasmijala, ali i oduševila transformacija Ryana Goslinga koji se na promo fotografijama pojavio "izblajhane" kose, noseći traper prsluk. Prvi vizuali izgledaju obećavajuće pa sad preostaje pričekati i srpanj iduće godine. 

 

Studentica ekonomije običnoj bijeloj košulji dala je sasvim novi izgled i stvorila outfit u kojem se ne prolazi nezamijećeno

Inspirirajte se ljetnim izdanjem Jadranke Sloković: Haljina je stajliš odgovor na visoke temperature, a torba ima 'it' status

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Sandra u ležernom, a Aleksandra u elegantnom izdanju: Sportašica i dizajnerica zablistale na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".