Top Gun: Maverick na Très Chic vikendu u Kaptol Boutique Cinema

Dugoočekivani nastavak Top Gun: Maverick pogledajte u Kaptol Boutique Cinema u sklopu Très Chic vikenda koji traje od 26.05. do 28.05.
Vidi originalni članak

Ako vam se sviđa original, ovo je sve što ste čekali 36 godina! TOP GUN: MAVERICK je konačno ugledao svjetlo dana jer se premijera odgađala više puta kako bi dočekala situaciju u kojoj kina najnormalnije rade. Svi bez sumnje očekuju da će pokoriti kino blagajne jer vraća se omiljeni pilot Pete "Maverick" Mitchell, kojeg ponovno utjelovljuje Tom Cruise, a najšarmantniji filmski izlazak u Hrvatskoj u tom će tjednu biti Très Chic večeri uz premijeru filma u Kaptol Boutique Cinema.

Prvi nastavak Top Guna vrlo je brzo postao dio popularne kulture. Soundtrack „Take My Breath Away“ i danas je klasik filmske glazbe, a prodaja bomber jakni i avijatičarskih naočala, koje je Tom Cruise proslavio, porasla je nakon premijere za 40 posto.  Za nastavak Top Guna brojni filmski kritičari kažu da odaje počast originalnom filmu, ali istovremeno utire vlastiti put ka nebu! TOP GUN: MAVERICK je sve što smo željeli da bude i više od toga, a Tom Cruise je i ovog puta bez premca i nadmašuje sve što možete zamisliti! 

Dodatni buzz oko filma podigla je i Lady Gaga koja je otpjevala je naslovnu pjesmu filma 'Hold my hand' koja je i prije same premijere postala veliki hit.

TOP GUN: MAVERICK u distribuciji Blitza pogledajte u Kaptol Boutique Cinema u sklopu Très Chic vikenda koji traje od 26.05. do 28.05., od četvrtka do subote. Sve posjetitelje očekuju bogate poklon vrećice i razna iznenađenja u baru ili na terasi kina. Zainteresirani će u 19:20 moći prisustvovati i panelu na temu „Žene u zrakoplovstvu, mogućnosti i izazovi“ kojem će se pridružiti gošće s bogatim pilotskim iskustvom, a ljubitelji motora i ovog filma, uživo će moći vidjeti fantastičnu repliku Cruisevog motora iz prvog  Top Guna; Kawasaki GPZ 900R Ninja!

Dolazak Top Guna na filmska platna nakon 36. godina zaslužuje i odličan party tako da za vas  tijekom tri dana nastupaju kultni zagrebački DJ-i; 26. svibnja DJ Filip Jelaš, 27. svibnja DJ Stanko Bondža i 28. svibnja DJ Ozren Kanceljak.

 

Osigurajte mjesta na vrijeme jer je kapacitet ograničen, a sve drugo prepustite najšarmantnijem kinu u Zagrebu. Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na linku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".