Top albumi

Ako vam je već pomalo dosta božićnih pjesama, za vas smo preslušali glazbene CD-ove koji su nas oduševili. Svakako ih poslušajte kada tražite par minuta u danu za mir i opuštanje.
Vidi originalni članak

1. THE NEIGHBOURHOOD ”WIPED OUT!”

Novi album ovih američkih alternativaca ispunio je očekivanja i najzagriženijih fanova, a hitovi s prijašnjih albuma ”Sweater Wather” i ”Afraid” ozbiljna su konkurencija na top listama najuspješnijih. 

2. ELLE GOULDING ”DELIRIUM”

Pjevačica prepoznatljiva i upečatljiva glasa razveselila nas je novim CD-om “Delirium” na kojem je i pjesma “Love Me Like You Do” koja je postala planetarno popularna nakon što smo je čuli u filmu “50 nijansi sive”. Kritičari i publika slažu se u jednom - treći album mlade glazbenice je fantastičan!

3. COLDPLAY ”A HEAD FULL OF DREAMS”

Sedmi album britanskog rock benda isčekivan je velikim nestrpljenjem. Sudeći prema prvom singlu s CD-a “Adventure of a Lifetime” koji ne izlazi iz radijskog etera i ovaj će im album biti uspješan kao i njegovi prethodnici.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".