TOP 10 najljepših i najuspješnijih žena

U današnjem članku donosimo vam jedne od najvećih glumica, pjevačica i modela koje su obilježile osamdesete godine prošlog stoljeća. Pogledajte našu listu žena za kojem su ludovali mediji diljem svijeta.
Vidi originalni članak

BROOKE SHIELDS

Proslavila se filmom „Plava laguna“ u dvadeset i petoj godini života, a od tada joj je karijera samo krenula uzbrdo. Brooke je i dalje prekrasna žena koja osvaja svojim izgledom, a režiseri filmova i serija ju imaju na svojem repertoaru najpoželjnijih glumica.

JANE FONDA

Ova se glumica za vrijeme svoje karijere okušala i u literarnim vodama. Rođena u poznatoj glumačkoj obitelji, tijekom svog života snimila je dvadesetak filmova, a svoju karijeru započela je na daskama Broadwaya, za čiju je ulogu bila nominirana za nagradu Tony.

PRINCESS DIANA

Diana Spencer svojom je ljepotom zaluđivala medije osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, dok svoj život nije okončala tragičnom smrću. Umrla je u trideset i šestoj godini života, no njezin duh i dalje živi u svim kutcima Velike Britanije.

MADONNA

Kraljica popa žari i pali glazbenom scenom zadnjih tridesetih godina. Na našoj ljestvici nalazi se možda zato što sada izgleda bolje nego na početku svoje karijere 1982. No, svejedno moramo priznati da je u spotu, možda jedne od njezinih najpopularnijih pjesama „Like a Virgin“, bila prava mala slatkica.

DEMI MOORE

Nakon propalog braka s Ashtonom Kutcherom, slavna glumica nije stala sa snimanjem filmovima. Iako su je godine dostigle i dalje je prekrasna atraktivna žena. Najviše nam se dojmila u filmu „G.I. Jane“ kojeg je  istovremeno režisirala.

DEBBIE HARRY

Pjevačica grupe Blondie, rođena je 1945. godine, a poznata po svojoj plavoj kosi bila je jedna od najljepših plavuša osamdesetih godina. U prvom mjesecu ući će u 71. godinu života, a visoko je smještena na našoj top ljestvici.

SADE

Njezino pravo ime je Helen Folasade Adu. Prvotna studentica modnog dizajna nije očekivala da će joj glazbena karijera ići ovako uzlaznim pravcem, ali dobitnica čak tri Grammya iznenadila je sve oko sebe.

LISA BONET

Zvijezda „The Cosby Showa“ u svojoj šesnaestoj godini započela je svoju glumačku karijeru. Bivša supruga Lennya Krevitza iza sebe ima više uspjeha u tv serijama nego u filmovima, no za svoju ulogu Denise Huxtable osvojila je mnoge nagrade.

OLIVIA NEWTON JOHN

Nakon uloge u „Briljantinu“ i njezinog očaravajućeg glasa, Hollywood nije mogao doći sebi. Danas se ovaj mjuzikl smatra jednim od najuspješnijih u hollywoodskoj povijesti. Uskoro će ova Australka proslaviti svoj 67 rođendan, a moramo priznati da i dalje izgleda fantastično.

DARLY HANNAH

Rođena 1960. godine u Chicagu, glumila je u nekolicini filmova, a možda je se najbolje sjećate u ulozi Elle Driver iz mega popularnog filma Kill Bill. Nakon propale veze sa Johhny F. Kennedyiem Jr., Diana je priznala kako se bori sa depresijom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".