Tko su najstylish domaći parovi?!

Otkrivamo tko su najbolje odjeveni ljubavni parovi na našoj sceni...
Vidi originalni članak

Kad smo pripremali ovu temicu, izbor nije bio nimalo lak. Naime, kako uopće odabrati one najbolje?! Upravo zato, morali smo si zadati neke okvire... Dakle, oni su nužno u ljubavnoj vezi, oboje su poznati javnosti i gotovo nikada ne griješe kad je odijevanje u pitanju. Njih naprosto morate primjetiti jer, osim što uvijek individualno izgledaju genijalno, u paru je slika još bolja. U dvoje je ipak najljepše, ne?

Oni su redom lijepi, mladi i uspješni, ali i javno poznati zbog svojih ostvarenja, što u svijetu sporta, glume, glazbe ili manekenstva. Oni su:

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić već godinama žive u inozemstvu, pa uvijek u Zagreb svojim modnim izričajem uvijek donesu i dašak svjetskih modnih metropola. Osim toga, Ljupka je u svojoj respektabilnoj modnoj karijeri naučila baš sve tajne dobrog stila koje je s lakoćom prenijela i na svog supruga, nogometaša Mihaela s kojim je već više od 15 godina.

Jelena Veljača i Dražen Čuček novopečeni su roditelji koje u šetnji gradom nikad ne mogu proći ne primjećeno. Iako u osnovni djeluju vrlo ležerno te najčešće biraju bazične komade, upečatljivim se detaljima uvijek izdvoje iz mase, posebice uvijek savršeno dotjerna Jelena kojoj su plavi uvojci i crveni ruž na besprijekornoj bijeloj puti postali svojevrsni zaštitni znak.

Olja i Igor Vori posljednjih nekoliko godina žive u Parizu, pa Olja, inače najhrabrija ljubiteljica mode na našoj listi, svakodnevno živi u korak s posljednjim trendovima koje s neodoljivom lakoćom uklopi u svoj eklektičan stil. Igor je pak vjeran sportskoj eleganciji, ali često ćete i njega sresti u nekim komadima koje su modeli samo nekoliko tjedana ranije prošetali pariškim modnim pistama. 

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, također roditelji malene djevojčice Luce, gotovo nikada ne griješe. S obzirom da oboje itekako vode računa da su dotjerani i u formi, uvijek su melem za oči. Ipak, njihov bi se stil mogao opisati kao rokerska elegancija. Naime, upravo je pop rock žanr glazbe kojem je Vlaho privržen, dok Tanja uvijek elegantne i romantične kreacije začini rokerskim detaljima poput robusih čizama ili jakog make up-a na očima. 

Severina i Igor Kojić ne kriju da je moda njihova velika strast. Splitska glazbenica uvijek prati posljednje svjetske trendove, a u njezinoj se garderobi može pronaći mnoštovo stvari s potpisom stranih, ali i domaćih etabliranih dizajnera. Otako su u braku, ni Igor ništa ne prepušta slučaju, pa su uvijek savršeno modno usklađeni. 

Vedran Čorluka i Franka Batelić mladi su zaručnici čiji je stil baziran na ležernoj, mladenačkoj i nepretencioznoj odjeći koja im izvrsno pristaje. Oni su zaljubljeni, zgodni i uspješni i to je sasvim dovoljno da izgledaju - sjajno. 

Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak uvijek su usklađeni i elegantni, pomno biraju klasične i kvalitetne komade koji im daju notu ozbiljnosti, no Tamara, koju uvijek možemo vidjeti u rokerskom ili pak boho izdanju, neodoljivo podsjeća na britansku kraljicu stila, Kate Moss. 

Iva i Boško Balaban već se dugi niz godina nalaze na listama najstylish domaćih parova. S obzirom da je moda Ivi u krvi, njezin posao, poziv i strast, ona s lakoćom kombinira sve ono što pronađe u svome ormaru, a toga je zaista mnogo. Ljubav prema modi prenijela je i na svog supruga Boška koji se itekako voli dotjerati, pa uvijek vode računa da su usklađeni, posebice u svečanim prilikama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".