Tko je za slane muffine? Donosimo zdravi recept za savršen nedjeljni doručak - tražit će se komad više!

Sara Kostović s Instagram profila @healthycornerbys s nama je podijelila recept za zdrave muffine koji su idealni za vikend-doručak
Vidi originalni članak

Nedjelja je idealan dan za uživanje u kasnom i ukusnom doručku, uz kavu ili čaj, a ako nemate ideje što pripremiti, donosimo vam odličnu ideju koju je s nama podijelila Sara Kostović. Sara stoji iza Instagram-profila @healthycornerbys i već smo mnogo puta uživali u njezinim receptima, a ovog je puta pripremila recept za slane muffine u kojima možete uživati bez grižnje savjesti jer, osim što su jako ukusni, oni su i zdravi! 

Sastojci za tijesto

  • 6 žlica pirovog integralnog brašna
  • 1,5 dcl vode
  • prašak za pecivo
  • žlica chia sjemenki
  • prstohvat soli

Priprema

Upalite pećnicu na 200°C i kuhačom zamijesite tijesto koje mora biti blago ljepljivo. Kalup za muffine obložite papirom za pečenje te po žlicu tijesta stavite u svaki. Ova količina tijesta dovoljna je za 8 slanih muffina.

Preko tiejsta dodajte dvije žličice svježeg ili posnog sira te prelijte s nekoliko kapi maslinovog ulja i mljevenim lanom. Pecite muffine na 200°C pola sata i napravite test čačkalicom kako biste vidjeli jesu li gotovi.

U slast!

U Mangu još danas traju popusti povodom Black Fridaya: Izdvojili smo super komade od 39,90 do 129,90 kn
Kad se klasika spoji s najtrendi torbom : Stil ove dame obožavamo, a outfit je pravo osvježenje na zagrebačkim ulicama
Ovo su trenutačno najtraženiji parfemi; jeste li isprobali neke od najpopularnijih mirisa?
Ono kad u jednom outfitu isfuraš najveće trendove sezone: Atraktivna brineta nosi čizme koje su dugo bile omražene

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".