Tko je za slane muffine? Donosimo recept za savršen nedjeljni doručak - tražit će se komad više!

Sara Kostović s Instagram profila @healthycornerbys s nama je podijelila recept za zdrave muffine koji su idealni za vikend-doručak
Vidi originalni članak

Nedjelja je idealan dan za uživanje u kasnom i ukusnom doručku, uz kavu ili čaj, a ako nemate ideje što pripremiti, donosimo vam odličnu ideju koju je s nama podijelila Sara Kostović. Sara stoji iza Instagram-profila @healthycornerbys i već smo mnogo puta uživali u njezinim receptima, a ovog je puta pripremila recept za slane muffine u kojima možete uživati bez grižnje savjesti jer, osim što su jako ukusni, oni su i zdravi! 

Sastojci za tijesto

  • 6 žlica pirovog integralnog brašna
  • 1,5 dcl vode
  • prašak za pecivo
  • žlica chia sjemenki
  • prstohvat soli

Priprema

Upalite pećnicu na 200°C i kuhačom zamijesite tijesto koje mora biti blago ljepljivo. Kalup za muffine obložite papirom za pečenje te po žlicu tijesta stavite u svaki. Ova količina tijesta dovoljna je za 8 slanih muffina.

Preko tiejsta dodajte dvije žličice svježeg ili posnog sira te prelijte s nekoliko kapi maslinovog ulja i mljevenim lanom. Pecite muffine na 200°C pola sata i napravite test čačkalicom kako biste vidjeli jesu li gotovi.

U slast!

Simpatične studentice u cool outfitima: 'Kad izlazimo zajedno, pitamo jedna drugu što će odjenuti'
Manekenka Lauren Wasser izvrsno nosi kombinaciju bermuda, vojničkih čizama i kožne jakne
Koliko često se šišate? Frizeri kažu da postoji dobar razlog zašto trebate redovito šišati vrhove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".