Tko je novi Bond?

Kako iziđe koji novi nastavak franšize Jamesa Bonda (u našim kinima “Spectre” igra od 5. studenog) pojave se kalkulacije o tome tko će sljedeći glumiti agenta Njezina Veličanstva iako stari Bond nije ni dao ostavku. Dok Daniel Craig jurca ekranom i hvata zlikovce, razmišlja se o...
Vidi originalni članak

Damian Lewis 

U posljednje vrijeme vidjeli smo ga u seriji “Domovina”, a šuška se da je već izabran iako to nitko nije službeno potvrdio. Karizma? Ne baš. Zgodan? Onako, engleski...

Tom Hardy

Zgodan, u pravim godinama, upravo dovoljno bezobrazan... A trenutačno je i vrlo hot, igra u novoj verziji “Mad Maxa”. Možda ne bi bio loš izbor.

David Beckham

On je pak nesumnjivo zgodan, ali jednostavno... previše je David Beckham. Hoćemo li moći izbrisati sliku Victorije Beckham i čopora djece koje naslikavaju kad poljubi neku ljepoticu?

Idris Elba

Ako je Amerika dozrela za crnog predsjednika, kako ne bi Kraljica za crnog tajnog agenta? Svojim seksi baritonom sigurno bi dobro izgovarao “shaken, not stirred”.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".