Tisja Kljaković Braić predstavila torbu za plažu: Glavni likovi su "Oni", omiljeni par s kojim se mnogi poistovjećuju

Tisja Kljaković Braić na društvenim je mrežama podijelila super vijest - odlazak na plažu bit će još bolji uz platnenu torbu s njenim "potpisom".
Vidi originalni članak

Oni su glavni likovi njezinih ilustracija. Oni nas nasmijavaju i vesele, prije svega jer se mnogi s njima mogu i poistovjetiti. Iza njih stoji Tisja Kljaković Braić koja za sebe kaže da je slikarica opće prakse, a ovih je dana predstavila i torbu za plažu s vlastitim potpisom. Krase je, naravno, omiljeni likovi - Oni. 

Objavu novog proizvoda na društvenim mrežama popratio je i niz pozitivnih komentara:

– Ovo nije za plažu, ovo se nosi!

– Jedva je čekam. Ovo nije borša ovo je stanje uma.

Ovog puta, ilustracija donosi crticu iz ljetnog života, mnogima znanu.

– To ti je drugi danas – kaže on, a ona dodaje: – Sad ću ja plivat.

Inače, Tisja Kljaković Braić za Divu je ranije rekla kako su Oni potpuno obični ljudi, sa svojim manama i vrlinama. Potpuno su životni, nimalo karikirani:

– Zapravo, Oni nisu karikatura života, nego je to fotošopirani život koji nam se plasira svaki dan pod normalno. Napućena usta, trepavice koje prave sjenu na podu... To je smiješno. Ta dva moja lika nastala su u mojim slikama i osvojila likovnu publiku. Kad su prešli u karikaturu, iznenadilo me da su ih prihvatili i oni koji ne prate likovnost. Iznenadilo me jer su crtani jednim likovnim jezikom, kroki, u svega par poteza. Ništa nije uglađeno, definirano ni dovedeno do savršenstva. Ništa nije po današnjim standardima ljepote koji su općeprihvaćeni, pa ni sadržajno. 

 

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Jednostavno, a elegantno i za čistu modnu peticu: Osvojila nas je osmijehom i besprijekornom kombinacijom

Savjetnica ima samo riječi hvale za stil jedne od najbolje odjevenih Hrvatica: 'Za nju je odijevanje likovna igra'

Znate li koja vam duljina kose i frizura pristaju prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".