Tisja Kljaković Braić opet oduševila ilustracijom: 'Ako ovo potraje, mi ćemo se poubijati'

Splitska ilustratorica još je jednom odlično, na duhovit način, opisala situaciju u kojoj se nalazimo
Vidi originalni članak

Već smo navikli da Tisja Kljaković Braić za svaku životnu situaciju ima prigodnu ilustraciju s kojom se mnog mogu poistovijetiti pa je i pandemija koronavirusa dobila svoju. Splitska je ilustratorica na svojim društvenim mrežama objavila ilustraciju koja se odnosi na inicijativu #stayathome, odnosno #ostanimodoma, kojom se pozivaju svi da što više borave kod kuće i odgovorno se ponašaju.

Cili dan je u kući. Ako ovo potraje, svi ćemo se ubijati, napisala je Tisja na ilustraciji koja je u kratkom roku prikupila više od 12 tisuća 'lajkova' te je podijeljena 1500 puta, a komentari pokazuju kako su se mnogi pronašli u ovom šaljivom prikazu trenutačne situacije.

Tisja je prije nekoliko tjedna objavila još jednu ilustraciju vezanu za pandemiju koronavirusa, a njome se dotaknula teme opskbljivanja namirnicama i stvaranja zaliha, uz opis: Amo mi kupit fažola

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".