The #CokeMashup collection

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Najpopularnije bezalkoholno piće Coca-Cola slavi stotu obljetnicu dizajna svoje prve bočice, a tim povodom izbačena je serija rokovnika čije poleđine krase upravo one.
Vidi originalni članak

Poznati brend dnevnika, rokovnika i planera Moleskine odlučio je u čast prvoj dizajniranoj Coca-Colinoj boci posvetiti kolekciju rokovnika za njezinu stotu obljetnicu. David Schwen, Matt Allen, Chris Weston, Hitomi Watanabe, Iky Oyamada i Ogilvy & Mather Paris osmislili su i odabrali nekoliko različitih modela dizajna rokovnika fokusirajući se na krivulje stakla boce i naravno na svjetski prepoznatljivu crvenu boju ovog, svima nam znanog pića. The #CokeMashup Collection rokovnika dobila je i svoje video izdanje. Naime, njemački režiser Tilman Singer odlučio je napraviti i kratki film o procesu stvaranja ovih kreativnih i visoko dizajniranih rokovnika, u koje ćete čim ih vidite sigurno poželjeti i vi bilježiti svoje važne informacije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".