Tango u zrakoplovu Croatia Airplanesa

FOTO: PR FOTO: pr
Croatia Airlines i glazbeni portal Muzika.hr jučer su putnicima na letu iz Zagreba u Dubrovnik priredili jedinstveno iznenađenje – koncert rock benda Vatra. Riječ je o prvom koncertu održanom na komercijalnom letu na ovim prostorima, a i u svijetu su rijetki bendovi koji se mogu pohvaliti nastupom na 10.000 metara visine.
Vidi originalni članak

Jednosatni let Croatia Airlinesa iz Zagreba u Dubrovnik u jednom je trenutku, na iznenađenje 140 putnika, postao koncertna dvorana grupe Vatra. Nitko od putnika nije skrivao oduševljenje ovim nesvakidašnjim događajem, osobito u trenucima kada su putničku kabinu Airbusa 319  ispunili melodija i stihovi velikog hita Tango. 

Putnici na letu OU668 Croatia Airlinesa imali su priliku prisustvovati nezaboravnom doživljaju koncertu u zrakoplovu, kojim je Vatra počela promociju svog novog albuma Zmajevi na vjetru. Među putnicima bilo je i četvero odabranih fanova, koji su, osim ovoga velikog iznenađenja, dobili i besplatni primjerak novog albuma te karte za koncert 23. listopada 2015.g. u zagrebačkom Domu sportova. 

- Ovo je za nas jedno potpuno novo iskustvo. Inače, za nas Slavonce sve iznad visine glavice kupusa je izazov, tako da možete zamisliti kako nam je bilo svirati na 10.000 metara. Osim što smo ovim koncertom počeli novu turneju povodom izlaska našega novog albuma Zmajevi na vjetru, što je samo po sebi važno, ovo je prvi koncert kojega je jedan bend s ovih prostora održao na komercijalnom letu. Znači, mi smo pioniri u Hrvata u smislu svirke u avionu, na to moraš biti ponosan. Drago nam je da su s nama bili i naši najvatreniji fanovi, njih četvero, ali moram reći da je i ostatak ekipe na letu zaslužan za pravu koncertnu atmosferu – rekao je nakon slijetanja u Dubrovnik frontman Vatre Ivan Dečak.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".