Tako jednostavna, a tako divna: Isprobajte kovrčavu frizuru bez upotrebe figara ili pegle!

Uz malo strpljenja i prakse, možete postići prekrasne, plažne valove bez upotrebe alata za oblikovanje kose toplinom.
Vidi originalni članak

'Plažni valovi' popularna su frizura koja vam daje opušten, bezbrižan izgled savršen za toplije. Međutim, alati za oblikovanje toplinom mogu oštetiti vašu kosu, a nemaju svi pristup njima. Dobra vijest je da možete postići plažne valove bez upotrebe alata za oblikovanje toplinom, kako prenosi Byrdie.

Kako biste stvorili plažne valove bez alata za oblikovanje toplinom, počnite pranjem kose i ostavite je da se osuši na zraku dok ne bude oko 80% suha. Zatim nanesite pjenu za volumen ili sprej s morskom soli na vlažnu kosu, mrseći je rukama kako biste ravnomjerno rasporedili proizvod.

Nakon što nanesete pjenu ili sprej s morskom soli, uzmite male dijelove kose i uvrnite ih od lica. Čvrsto zavrnite svaki dio i pričvrstite ga kopčom ili ukosnicom. Nastavite uvijati male pramenove dok ne uvrnete svu kosu. Sad kad vam je kosa uvrnuta, vrijeme je da je ostavite da se prirodno osuši. To bi moglo potrajati nekoliko sati, pa je najbolje to učiniti navečer i prespavati. Ako ste u žurbi, možete koristiti sušilo za kosu na niskoj razini topline kako biste ubrzali proces sušenja.

Nakon što je vaša kosa potpuno suha, uklonite kopče ili ukosnice i nježno otpustite uvojke. Prstima odvojite valove i stvorite prirodniji, razbarušeni izgled. Također možete koristiti češalj sa širokim zupcima kako biste razdvojili valove i dodali više volumena. Da biste svojim valovima na plaži dodali više teksture i čvrstoće, završite sprejom za teksturiranje. To će vam pomoći zadržati valove na mjestu i dati im definiraniji, plažni izgled.

Novi pogled na omiljeni model haljina: Midi je sjajan za svako godišnje doba!

FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crvena cvjetna uskoga kroja, Dries van Noten, MyTeresa, 695 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Žuta s printom i tričetvrt rukavima, Diana von Furstenberg, MyTeresa, 545 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Cvjetna s dugim rukavima nabrana na sredini, H&M, 30 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Bež na cvjetove s volanima, H&M, 32 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena pletena s dugim rukavima, H&M, 35 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Tamnoplava na šljokice s cvjetovima, Marchesa Notte, Outnet, 511 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena svilena haljina s prorezom, Victoria Beckham, MyTeresa, 950 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Siva bez rukava s čvorom na bokovima, The Attico, MyTeresa, 970 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crna svjetlucava s puf rukavima, H&M, 40 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Smeđa na vezivanje u struku s dugim rukavima, Max Mara, MyTeresa, 595 eura

15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
Tiktokerica pere kosu samo jednom mjesečno: Stručnjaci pojašnjavaju može li se kosa istrenirati da se manje masti
Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i idemo zajedno u šoping'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".