Tajna večera za pamćenje: Pogledajte kako je izgledalo bajkovito druženje u čarobnoj zagrebačkoj Kupoli

Marcela Ban poznata je po vrhunskoj organizaciji vjenčanja, ponajviše u Dubrovniku, a sada je osmislila novi koncept tajnih dobrotvornih večera, na čijem smo premijernom izdanju bili
Vidi originalni članak

Kada dobijete pozivnicu za tajnu večeru ispisanu na finom ubrusu, znate da se sprema nešto posebno. No mjesto i vrijeme do samoga se kraja drže u strogoj tajnosti, što događanju daje posebnu draž. Pokazalo se da je veo tajne itekako zaintrigirao sve sudionice tajne večere, koje su tek na dolasku u Kupolu, predivnu lokaciju u zagrebačkoj Petrovoj ulici, zapravo doznale o čemu se radi.

Riječ je, naime, o Secret Supper Club Croatia u organizaciji tvrtke The Art of Small Gatherings. Ta nova vrsta  događanja započela je ovom prvom večerom, a iza svega se krije novo ime u svijetu evenata i njihovoj organizaciji. Tako su na najljepši mogući način najavljene zanimljive priče iz područja authentic livinga, mikroputovanja, retreata i profinjenih događanja.

Pojam budućih mikroevenata predstavljen je u svom punom sjaju, a ljestvica za one koji slijede podignuta je za stupanj više. Kupola u Petrovoj 32 savršen je prostor za ovaj tip događanja. Vlasnici, obitelj Vučetić, prvobitno su adaptirali ovaj zanimljivi prostor za svoje potrebe. No spletom okolnosti, Kupola dobiva novu ulogu i postaje dostupna za najrazličitija događanja. Sa svojim posebnim, okruglim oblikom i drvenim svodom, Kupola predstavlja pravu malu poslasticu među omiljenim zagrebačkim lokacijama, a mnogi su već otkrili to mjesto za održavanje manjih evenata.

Viziju Marcele Ban, vlasnice agencije za organizaciju Vjenčanja & Događanja u Dubrovniku, D’inspiration te ideju večere i cijelog koncepta pod nazivom “Buđenje” u stvarnost je pretočila dizajnerica Maja Starek iz Showrooma Design&Event. Maja potpisuje dizajn i vizualni identitet cijelog projekta. Fine art pristupom dizajnu malih događanja fantastično je spojila tradiciju, kulturu i interijer s cvjetnom fantazijom i kreativno dočarala atmosferu pravog buđenja.

A osim vizualnih, u ovom projektu probuđena su i gastronomska osjetila. Podloga za to bili su recepti iz poznate “Velike kuharice Mire Vučetić”, prabake vlasnika Kupole. Fuziju jela pripremljenih prema staro–novim receptima, sljubljenih s odgovarajućim vinima, odlično je odradio chef Darjan Urdih. Riječ je o kreativcu i head chefu osebujnog humora koji preferira kuhanje izvan klasičnih okvira. Svojim se maštovitim gastrokreacijama savršeno uklopio u viziju buđenja na svim razinama, što uključuje i buđenje nepca okusima i mirisima hrane.

Prve gošće Secret supper cluba bile su Jasmina Bagarić, Branka Panić Čapo, Lana Bedeković Rosandić, Vesna Blašković, Nana Nadarević, Martina Rafaeli i Ranka Buha, a večera je imala i humanitarnu notu. Gošće su svoj doživljaj i emocije koje je u njima probudilo ovo bajkovito druženje prenijele na slikarsko platno i tako zaokružile ovu posebnu priču. Tako je cijelom događanju pridodana i humanitarna nota koja će pratiti i svako sljedeće izdanje Secret Supper Cluba Croatia.

Savršen prijelaz između duge i kratke kose: Paše svakom licu i uvijek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona
'Odijevanje novog prvog para metropole je suvremeno, super-moderni su, nema glamura i blještavila'
Adriana Đurđević blistala u raskošnoj vjenčanici, Ćaleta-Car odabrao klasiku s "pomakom"
Modno osviješten par u kojem je ona zadužena za outfite: 'Ja sam odabrala što ćemo nositi, obično nas usklađujem'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".