Svestrani Gant satovi za urbani stil života

Kompilacijom atraktivnih detalja i superiornih materijala kreirani su elegantni modeli za svaku priliku
Vidi originalni članak

U stalnim nastojanjima da kreira idealan ručni sat, renomirani brand Gant donosi bogatu ponudu modela za bezvremenske muškarce i žene koji uživaju u životu njegujući neopterećen, opušten stil. Jedinstvenim kolekcijama visoke kvalitete i preciznosti, američki prvak u proizvodnji satova modernizira klasičan stil suvremenim detaljima, uz duboku posvećenost individualnom osobnom stilu.

Gant modeli idealan su izbor za sve koji svoju garderobu žele osvježiti atraktivnim modnim dodacima koji će vam omogućiti da izrazite svoju osobnost kroz neodoljiv mix vječne elegancije i vodećih modnih trendova.

Pročišćeni dizajni modela u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji, uz neizostavne crno-bijele varijante, na prvi pogled osvajaju jednostavnošću koja je skladno povezana s Gantovim profinjenim stilom. Linija Blue Hill poigrava se atraktivnim podbrojčanicima u kontrastnim tonovima i lančastim strukturama remena od nehrđajućeg čelika koji savršeno zaokružuju dojam decentne uglađenosti. Nashville i Savannah modeli kombiniraju rafinirane remene od kože ili čelika s popularnim kućištima većih dimenzija, uz pomno osmišljene detalje poput otmjenih kazaljki i besprijekorno dotjeranih linija brojčanika. Jednako prilagodljivi za sve formalne i casual prigode, Gant satovi dovest će vas onamo kamo ste krenuli, na vrijeme i u velikom stilu.

Gant

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".