Sve za blagdansko uređenje na jednome mjestu: Evo koji su ovogodišnji trendovi

S prvim danima prosinca kreću i pripreme za najljepše doba godine – božićne blagdane. Iako su mnogi od nas već počeli s pomnim planiranjem svakog detalja, ali i ukrašavanjem svojih domova, možda vam još uvijek nedostaje poneka sitnica koja će upotpuniti vaš blagdanski stol ili božićno drvce.
Vidi originalni članak

Miris Božića, poput domaćih kolača, ispunit će svaki prostor, stol će biti prepun blagdanskih jela, a oko njega će se okupiti vaši najmiliji – tradicije su to bez kojih nema blagdana. No iako nas ljubav prema tradiciji spaja, s vremena na vrijeme ipak volimo prodrmati stvari, drukčijim bojama, detaljima i ukrasima koji će dati novo ruho vašem prostoru, a donosimo vam nekoliko trendova koji su ove godine pravi hit u blagdanskom uređenju.

Nostalgični božićni ukrasi

Figure Orašara i kuće prekrivene snijegom nezaobilazne su dekoracije za sve koji u svom domu žele stvoriti pravi božićni prizor, a sjajno se uklapaju uz crvene i prugaste kuglice u tradicionalnim bojama Božića, poput crvene, zelene i bijele

Retro detalji

Ovaj trend, koji je na velika vrata stigao prošlog Božića, nastavlja se i ove godine. Inspirirajte se božićnim kuhinjskim tekstilom, simpatičnim božićnim kuglicama i klasičnim porculanom koji će uljepšati vaš blagdanski stol i vratiti vas u djetinjstvo.

Sve za pripremu blagdanskih slastica

Miris Božića najbolje se prepoznaje po kolačima koji će obogatiti blagdanski stol i izmamiti osmijeh na lice vaših najmilijih. Naravno, uz savršeno dekorirane kolače, priprema je jednostavnija kada su i dodaci za pripremu u blagdanskom duhu koji će oduševiti i vaše male pomoćnike u kuhinji.

Predimenzionirani ukrasi

Ponekad je više – više. To ove godine vrijedi za ukrase za božićno drvce koji su postali „statement“ dodaci. Osim na drvce, predimenzionirane ukrase možete objesiti na prozore i ogledala ili iznad komode, a možete se poigrati i ukrasima u obliku saća i velikih zvijezda.

Sve na jednome mjestu

Detalje kojima se svaki dom pretvara u pravu adventsku čaroliju možete pronaći u Home Sweet Home trgovinama. Ove godine ispričajte svoju blagdansku priču i uživajte u blagdanima sa svojim najmilijima.

EKSKLUZIVNA  BOŽIĆNA AKCIJA

Od 7. 12. do 15. 12. ostvarite dodatnih je 10% popusta prilikom plaćanja Addiko Mastercard® kreditnom karticom na proizvode  

  • Toy lampa Kartell 252,17 €
  • Toy lampa Kartell zlatna 316 €
  • Attila Kartell gold patuljak 358,35 € 

Sadržaj nastao u suradnji s trgovinom Home Sweet Home. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".