Sutra izlazi novi broj Dive: Zvijezda naslovnice je Sarah Josipović koja uspješno hendla evente, festivale, PR agenciju, obitelj, klince...

Srpanjsku Divu potražite na kioscima, ekskluzivno uz Večernji list
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu rezervirana je za novi broj Dive - srpanjsku naslovnicu krasi Sarah Josipović, žena koja uspješno hendla evente, festivale, PR agenciju, obitelj, klince, a posebno joj se divimo za sjajne statuse na društvenim mrežama gdje se zalaže za ženska prava, ali i općenito za sve one kojima se događa neka nepravda.

- Ja nekako sve te poslove vidim kao kompatibilne, kao kombinaciju marketinga i menadžmenta. Oni se nekako prirodno nastavljaju jedan na drugi i čine više stranica istog geometrijskog tijela. Sve što radim proizlazi pa skoro isključivo iz strasti, jednostavno volim svoj posao, zahvalna sam na njegovoj fleksibilnosti, na mogućnostima i životu koji mi pruža. Naravno da donosi i stres i da je na trenutke težak, ali to je dio normalnog života. Imam sreću da radim posao koji nikada nije dosadan, dapače, vrlo je dinamičan, u nekim segmentima je i sezonski pa se moj fokus prebacuje često s jednog na drugi projekt. Tajna je možda upravo u toj sezonalnosti, rotaciji posla, pa kad mi jedan segment mog posla krene biti lagano psihički naporan, taman završi i ide nešto drugačije. Zapravo ispada da između dva ista projekta imam dovoljno vremena odmoriti, obnoviti se i ponovo ga se zaželjeti - ispričala je Sarah za Divu.

Za ovaj sada konačno pravi ljetni broj pripremili smo veliki pregled najzanimljivijih kupaćih kostima i dodataka za plažu, od jednodijelnih do bikinija, tako da svatko može odabrati svoje favorite.

I dok, doduše teškom mukom gledamo nove epizode serije “I tek tako...”, pravi je trenutak da se prisjetimo zlatnog doba “Seksa i grada”, kultnih outfita i odjeće koja je činila znatan dio serije te proslavila brendove i komade o kojima i 25 godina poslije itekako pričamo.

Naš street style fotograf Goran Čižmešija snimio je najzanimljivije odjevene Zagrepčane i posjetitelje metropole, a posebno su nas oduševili svi outfiti koji su nagovjestili dolazak ljeta i visokih temperatura.

Beauty rubrika puna je savjeta za njegu kože ljeti, a donosimo i reportažu s Chanelova ljetnog eventa, kao i jedan divan interijer s Krka. Želim vam divno i opušteno ljeto i, naravno, uživajte u novoj Divi!

Zaboravite na traper kratke hlače ovog ljeta, lanene su in i nose se u svim prilikama
Chic francuska manikura s trendi pomakom koju bira Hailey Bieber najbolji je izbor za ljetne dane
Kim Sears, supruga poznatog tenisača Andyja Murraya, svake godine na Wimbledonu oduševi modnim izborima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".