Super vijest za ljubitelje knedli! Do kraja mjeseca možete ih isprobati u omiljenoj slastičarnici

U Meet Miji, slastičarnici koja je prema mišljenju korisnika Wolta proglašena najboljim restoranom u metropoli, sada nude i ukusne knedle bogatih okusa.
Vidi originalni članak

Ako razmišljate kako se zasladiti, imamo genijalnu ideju! Naime, popularna zagrebačka slastičarnica Meet Mia, iza koje stoji Mia Salman, ovog siječnja u ponudi ima preukusne knedle. Kako kažu iz slastičarnice koja je, prema mišljenja korisnika Wolta proglašena najboljim restoranom u metropoli, izaberite jedan okus i sigurno nećete pogriješiti!

Moguće je birati između čak osam vrsti knedli - onih tradicionalnijih sa šljivama i marelicama, zatim punjenje od pistacija i višnje, maline i vanilije, vanilije i limuna, jabuke i sira, čokolade i naranče ili lješnjaka i čokolade. 

Budući da su restorani i kafići i dalje zatvoreni, dostava je u Zagrebu moguća putem Wolta, a možete ih i osobno preuzeti na adresi Vlaška 81a, u dvorištu. Cijena knedle je 13 kuna po komadu, a koji god okus preferirali, s ovim kombinacijama zasigurno ćete doći na svoje!

Studentica divnog osmijeha nosi čizme koje su već sezonama popularne među trendsetericama
Zgodan frajer sa špice pokazao netipičnu poslovnu kombinaciju koja zaslužuje čistu peticu
Znate li za beauty proizvod od pedesetak kuna koji se ove godine rasprodao svaki put kad je došao u ponudu?
Isprobajte frizuru koju trendseterice obožavaju, a posebna je jer kosi daje voluminozan efekt

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".