Stylish tata i njegov sinčić bili su glavne zvijezde špice u matchy-matchy outfitima

Našem su Goranu Čižmešiji pozirali Josip i Lovro Šoletić u outfitima koji su nas osvojili na prvu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkim ulicama nemamo priliku često vidjeti matchy-matchy odjevene tate i sinove pa nas je ovaj prizor, kojeg je zabilježio naš Goran Čižmešija, momentalno rastopio i osvojio. Josip Šoletić restaurator je i dizajner, a gradom je prošetao u društvu sina Lovre i tom su prilikom pokazali odlične kombinacije za prijelazno razdoblje. 

- Osim neutralnih tonova, nosim i žive boje, a najdraža mi je zelena. Nosim i različite uzorke, a Lovri mi biramo kombinacije ili mu smanjimo izbor na dvije pa on sam odabere između njih, rekao je Josip. 

Josip je dodao da Lovro često nosi žive boje i da se nikad ne budni na odjevnu kombinaciju koju mu osmisle, već prihvati sve što roditelji za njega osmisle! 

Mia je nova zvijezda naše naslovnice! Paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice potražite za 49,90 kn:

Ako tražite još inspiracije za prijelazno razdoblje, zavirite u našu galeriju:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".