Studio u L.A.-u iznajmljuje prostor koji izgleda poput privatnog aviona kako bi se influenceri u njemu mogli fotografirati

Ipak, "razotkriveni" su jer je jedna korisnica na Instagramu podijelila informacije kako je riječ o studiju gdje sat najma košta oko 400 kuna
Vidi originalni članak

U Los Angelesu je moguće unamjiti studio koji izgleda poput unutrašnjosti privatnog zrakoplova, a sve u svrhu savršene fotografije za Instagram. Neki su influenceri već unajmili studio kako bi mogli napraviti fotografije koje će izgledati kao da putuju privatnim avionom, a jedna korisnica društvenih mreža imena Rome Grant skupila je cijelu kolekciju fotografija influencerica koje su se već fotografirale u studiju koji izgleda poput interijera luksuznog zrakoplova.

Cijena unajmljivanja studija je 64 dolara po satu, odnosno za jedan sat fotografiranja potrebno je izdvojiti nešto više od 400 kuna. U studiju se nalazi sva potrebna oprema koja će osigurati da osoba izgleda kao da se nalazi u pravom avionu, a u studio može ući samo šest ljudi što je jedna od epidemioloških mjera zbog pandemije. Na stranici je navedeno kako je riječ o prvom takvom studiju u Los Angelesu, a svi zainteresirani trebaju požuriti jer je upita mnogo. 

Inače, nakon što je Rome Grant "razotkrila" da nije riječ o pravom privatnom zrakoplovu, već tek o namještenom studiju, jedna od influencerica, Azra Mian odgovorila joj je kako nigdje nije ni napisala da se radi o pravom avionu, već je samo s prijateljima odradila snimanje. 

- Ne znam zašto svi komentirate da sam razotkrivena ili da sam lagala kad nikad, zapravo, nisam ni rekla da se nalazim u pravom avionu. Samo zato što imam puno pratitelja, svi kažu da je lažno. Da je fotografije s ovakvog seta poželio netko tko nema puno pratitelja, svi bi sigurno komentirali kako je to cool, napisala je na Instagramu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".