Street art ponovno u Branimirovoj

Radijska postaja ENTER Zagreb odlučila je dati svoj doprinos Zagrebu, te akcijom ZG Street Art odabrane neugledne gradske lokacije ukrasiti grafitima. Grafitiranje je krenulo danas u Branimirovoj ulici...
Vidi originalni članak

"Ajmo redom. Prvo nam reci koji bi zid, pročelje, ogradu, ma što god u užem centru Zagreba mogli urediti. Urediti najboljim grafitom ikad. I tu nam trebaš – daj svoj prijedlog. A ako bi htio ostaviti i svoj trag u svom gradu (napokon!), ma može – dajemo ti šansu da uz vrhunske grafitere, i ti pokažeš svoju kreativnost." Tako je radijska postaja Enter krenula s oglašavanjem svoje akcije.

Danas je akcija uspješno i započela u Branimirovoj ulici, a u stvaranju prvog velikog grafita sudjelovala su mnoga poznata imena poput Barbare Kolar, Kristine Bradač, Ivana Vukušića i Filipa Dizdara koji su bili voditelji programa.

Akciju je podržala i Anka Mrak Taritaš koja se došla "potpisati na svoj grad".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".