Stranica Preserve odlazi u prošlost

Slavna glumica objavila je kako zatvara svoju stranicu Preserve nakon samo godinu dana, jer kako sama kaže, nije uspjela u svojoj misiji...
Vidi originalni članak

Glumica Blake Lively objavila je u magazinu Vogue kako 9. listopada zatvara svoju internetsku stranicu Preserve. Razlog ukidanja stranice je taj što smatra kako nije uspjela u svojoj misiji da promijeni živote ljudi, bilo samo površno ili u dubljem smislu.  Zvijezda serije “Gossip Girl” svoju  lifestyle stranicu  i web shop otvorila je prije godinu dana što je također najavila u slavnom Vogueu pojavljujući se na naslovnici, a preko stranice Preserve je objavila trudnoću i nudila razne savjete uz modu i ljepotu, recepte, DIY  tutoriale. Ipak, nezadovoljna rezultatima odlučila se na ovaj korak.

Ali lijepa Blake ima nove planove koji bi ovoga puta trebali ići u željenom smjeru. Cilj novog branda ne razlikuje se puno od prijašnjeg, ali glavna misija je doprijeti do mladih ljudi svojim idejama i pričama te pojednostavniti stvari. U međuvremenu, dok se stranica u potpunosti ne ugasi, artikli u web shopu sniženi su za 50% što će zasigurno razveseliti njezine fanove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".