Story s posebnim home prilogom i dizajnerskim paketom

Poznati po svojim bridal kreacijama, ali i svečanim večernjim haljinama, dašak luksuza i prestiža pretočili su u dekorativni accessoires.
Vidi originalni članak

Ovoga tjedna u prodaji je lifestyle tjednik Story koji na 16 stranica donosi prilog Story home u sklopu kojega možete pronaći inspiracije, trendove tips&tricks savijete za uređenje i još mnogo dobrih ideja. Za sve koji žele i dizajnerski potpis u vašem domu, u prodaji je paket Story home decor s jastučnicama by eNVy room za samo 39,90 kuna.

Ove jastučnice dimenzija 43 x 43 cm možete pronaći u dvije varijante dizajna koje su za vas osmislili dizajnerski dvojac koji čine Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Poznati po svojim bridal kreacijama, ali i svečanim večernjim haljinama, dašak luksuza i prestiža pretočili su u ovaj dekorativni accessoires.

U novom broju Story ekskluzivno donosi i intimnu ispovijest pjevačice Zsa Zse o njenom problemu s aknama, te daje odgovore na pitanje zašto je odlučila progovoriti javno o tome. Vaš primjerak novog Storyja čeka vas u prodaji od srijede, 30. rujna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".