Što nam poručuje Lady Gaga nastupom na Super Bowlu

Nesavršetnosti su IN!
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnjeg Super Bowla, osim na pjevački nastup Lady Gage, mnogo očiju bilo je uprto u njezino tijelo. Na pozornici se pojavila u gaćicama malo višeg struka i crop topu, a takva je odjevna kombinacija otkrila njezine nesavršenosti. Naime, dok smo navikli gledati glumačke i pjevačke zvijezde potpuno utegnute, Lady Gaga pokazala nam je nešto sasvim novo!

Naime, dok je plesala njezin trbuh nije izgledao savršeno, a nama je uspjelo poistovjetiti se s njom! I dok su je s jedne strane zlobnici napadali, u njezinu su obranu stali obožavatelji kojima se sviđa kako promovira prirodan izgled. Mi smo također za takvu promjenu - vrijeme je da prestanemo strahovati od šetnje plažom u kupaćem kostimu, misleći da su sve oči uprte u naš celulit ili "šlauf" viška. Ako može Lady Gaga, od koje se očekuje da bude tip-top, možemo i mi! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".