Što dragim osobama darovati za Božić? Imamo prijedloge za svačiji ukus

Izbjegnite stres kupovanja božićnih darova pa iz vlastitog doma potražite idealan poklon za vama dragu osobu. Donosimo neke ideje koje bi vam mogle pomoći u izboru.
Vidi originalni članak

Prosinac je mjesec darivanja, predblagdanska groznica već je krenula, a bez obzira na to stvara li vam traženje i kupnja božićnih poklona stres ili ne, vrijeme je da krenete u potragu za idealnim “sitnicama” koje će razveseliti vama drage i voljene osobe te im uljepšati ovaj Božić. I dok su police u trgovinama pretrpane, a među kvalitetnim predmetima nađe se dosta onih lošije kvalitete i s kratkim rokom trajanja, pred vama je izazov – što darovati, a da predmet ima neku vrijednost.Frustracija je tim veća što postoji mogućnost da ste tražeći idealan dar potrošili puno vremena vozeći se u koloni prema shopping centru, probijali se kroz gužve i na kraju kupili nešto za što ste sigurni da je samo nekorisna stvar, ali vi ste zadovoljili formu. Nisu li blagdani nešto posve drugo? Razdoblje kada ćete s ljubavlju odabrati neki dar za osobu koju volite, koji i ne mora biti skup, ali je znak da ste prepoznali pravu potrebu i želju. Božić je vrijeme darivanja iz ljubavi, a dar predstavlja zahvalnost za odnose koje imate i slika onoga što vas povezuje s dragom vam osobom.

Darovi mogu i biti dugog roka trajanja, a da pritom nisu preskupi, mogu odražavati vaš stav prema planetu Zemlji – bez suvišnih pakiranja i plastike ili kojima produžujete ''život'' ”, a voljenoj će osobi biti vrijedni jer su ispunjenje njezine želje i pokazatelj vaše pažnje. Stoga, Njuškalo je idealno mjesto za pronalaženje božićnih poklona koji će odisati ljubavlju, a samim time što ih možete birati iz udobnosti svoga doma, imate vremena pronaći originalan dar koji će doista razveseliti osobu koju darujete. Za vas smo pregledali Njuškalo i donosimo vam nekoliko ideja za božićne poklone koje vas mogu usmjeriti i olakšati vam biranje idealnog poklona.

Sportski život i kretanje danas su “statement” osoba koje su osviještene o zdravlju i svome tijelu i sigurno će mnoge razveseliti sportska oprema ili neki zanimljivi gadget, primjerice smart watch, koji je odličan podsjetnik na zdrave navike, ali i uvijek prisutan motivator. Na Njuškalu imate širok izbor raznih pametnih gadgeta po znatno povoljnijim cijenama i još uvijek pod garancijom. 

Ne zaboravite da dolazi i sezona skijanja, a nove pancerice, skijaške rukavice ili čak skije, vezovi, ili snowboardovi, odličan su “ozbiljni” poklon koji možete također pronaći na Njuškalu. Ako je vaša voljena osoba zaluđena snježnim padinama i jedva čeka “ludovanje” po planinama, možda je neki od ovi sportskih rekvizita upravo pravi izbor. No na Njuškalu imate širok izbor i ostale sportske opreme, a sve, naravno, ovisi o osobnim preferencijama.

Maštoviti darovi za klince

Svaki roditelj zna da djeci darova nikad dosta. Od legića do kuća za lutke, raznih slagalica, pa čak i video igrica… najradije bi Djedici napisali popis koji je nemoguće dostaviti. Ove godine neka, a popis samo unesite u tražilicu. Za znatno manje novca, djecu ćete razveseliti šarenim poklonima i tako ih uvesti u pravu božićnu bajku.

Nećete morati jurcati na različita mjesta kako bi lista želja bila ispunjena jer će svi pokloni doći k vama na vrata. Jedini posao bit će vam s djecom ostaviti kolačić i mlijeko za Djedicu.

Originalni darovi sa starim vrijednostima

Ljubiteljima dobre glazbe uvijek možete darovati gramofonske ploče, a na Njuškalu imate širok izbor i onih izvođača koji se ne mogu više pronaći u trgovinama. Jer, svaki vlasnik gramofona ujedno je i kolekcionar kvalitetnih ploča i sigurno će mu srce zaigrati ako mu darujete upravo onu koja nedostaje njegovoj kolekciji.

Jednako tako i ljubitelji kvalitetnog štiva, najviše cijene dobru knjigu kao dar. Na Njuškalu možete pronaći književne klasike, ali i najnovija izdanja i autore po povoljnim cijenama. 

Nakit i odjeća, ili detalji za dom

Tražite li pak dar za osobu koja je zaljubljenik u modu i voli lijepe komade odjeće, ili možda pak želite darovati neki poseban i originalan komad nakita, i to možete pronaći na Njuškalu.

Osobe koje uživaju provoditi vrijeme u kuhinji, a pripremanje raznih delicija im je zanimljivije od gledanja neke popularne serije, sigurno će razveseliti dar kao što je neki kućanski aparat. Povoljni, nekorišteni, ali i korišteni kuhinjski “pomoćnici” nalaze se također na Njuškalu, i to po vrlo prihvatljivim cijenama.

Ako imate neku svoju ideju, i to ćete pronaći na Njuškalu

Možda svojim idejama nismo “pogodili” želju vaše voljene osobe, ali tim više razlog da sami istražite Njuškalo i pronađete upravo onaj poklon koji će oduševiti vašeg malog ili velikog “osobenjaka”.

I budite sigurni da će Djed Božićnjak s Njuškala donijeti vaše željene darove jer vam sigurnosni sustav plaćanja PayProtect jamči da će baš svaka transakcija proći glatko. Jer, s PayProtectom kupnja na Njuškalu je brza, jednostavna i sigurna, a vi dobivate garanciju povrata novca ako predmet ne stigne onakav kakv je oglašen i podršku korisničkog tima, koji je uvijek tu za sva vaša pitanja i nedoumice.

Stoga, ovih blagdana uživajte sa svojim najbližima i razveselite ih darovima s Njuškala.

Sadržaj nastao u suradnji s Njuškalom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".