Stiže treća sezona popularne serije I tek tako..., a vijest oko lika Che Diaz posebno je razveselila mnoge

HBO je najavio obnavljanje serije samo dan prije dugo iščekivanog finala druge sezone serije
Vidi originalni članak

Uskoro ćemo ponovno vidjeti Carrie Bradshaw na malim ekranima. Serija I tek tako… (And just like that,,,) obnovljena je za treću sezonu. Budući da nastavak serije Seks i grad često pokreće rasprave na društvenim mrežama oko ponekad upitnih priča, nema sumnje da avanture Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York Goldenblatt privlače veliku pažnju.

HBO je najavio obnavljanje serije samo dan prije dugo iščekivanog finala druge sezone serije, u kojem je prikazana uloga omiljenog lika obožavatelja Kim Cattrall kao Samanthe Jones.

“Oduševljeni smo što provodimo više vremena u svemiru Seksa i grada pričajući nove priče o životima ovih srodnih i ambicioznih likova koje igraju ovi nevjerojatni glumci”, rekao je kreator serije Michael Patrick King u priopćenju za javnost. "I tek tako... stiže treća sezona."

Kraj druge sezone pokazao je Carrie kako se oprašta od svog voljenog stana i spremna je krenuti naprijed s obnovljenom romansom s bivšim zaručnikom Aidanom Shawom. Međutim, na kraju epizode, nakon što je Aidanov najmlađi sin doživio prometnu nesreću u jasnom vapaju za pomoć, Aidan govori Carrie da ne može biti s njom dok njegova djeca potpuno ne odrastu. Zamolio je Carrie da ‘pričeka pet godina’, uvjeravajući je da će, ako su već toliko čekali da ponovno budu zajedno, vrijeme brzo proći.

Što se tiče ostatka, Miranda je sklopila primirje sa svoje dvojih bivših, Steveom i Che, a Charlotte se vraća u život punog radnog vremena dok dijeli odgovornosti s Harryjem. Seema je zaljubljena u svog šarmantnog Marvelovog glumca, ali neće ostaviti sve da se preseli s njim dok je on na drugoj lokaciji zbog posla, a čini se da je Nya konačno upoznala svog romantičnog partnera, vrlo zgodnog kuhara, nakon razvoda.

Nikad ne reci nikad, ali povratak Samanthe Jones u treću sezonu serije čini se malo vjerojatnim. Kim Cattrall je u prijašnjim intervjuima nagovijestila da je pristala na svoju ulogu u jednoj epizodi povodom obilježavanja 25. godišnjice serije kao poklon obožavateljima, i samo iz tog razloga.

Iako HBO MAX nije potvrdio hoće li Che Diaz, kontroverzni lik kojeg tumači Sara Ramirez biti dio treće sezone, izvori su podijelili da obožavatelji ne bi trebali očekivati ​​da će vidjeti ikakav trag ovog lika do povratka serije. Ramirez je prethodno na društvenim mrežama tvrdio da su možda izbačeni iz serije zbog svojih glasnih političkih stavova.

Međutim, zbog štrajka pisaca koji je u tijeku u Hollywoodu, trećoj sezoni moglo bi trebati neko vrijeme da se realizira. Možda ćemo ponovno vidjeti naše omiljene djevojke najranije krajem 2024. godine.

Najbolje hidratantne kreme za suhu kožu koje obnavljaju stanice kože i zadržavaju vlagu
Nakon više od mjesec dana palača otkrila novosti o oporavku Kate Middleton nakon operacija abdomena
Što se na zagrebačkim ulicama nosilo u ožujku 2012:? Donosimo veliku galeriju najboljih kombinacija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".