Stiže treća sezona 'I tek tako...': HBO je potvrdio povratak omiljenih likova za još jedan nastavak serije

Vijest dolazi neposredno prije finala 2. sezone, koja bi trebala biti prikazana na Maxu 24. kolovoza
Vidi originalni članak

Kultna serija 'Seks i grad' oblikovala je generacije modernih žena. Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha otvoreno su govorile o ljubavi, seksu, prijateljstvu i modi i tako iz epizode u epizodu izlazile iz društvenih okvira toga doba. Popularna serije prije dvije godine dobila je svoj nastavak u novoj seriji 'I tek tako...', i od tada ruši rekorde gledanosti na platformi HBO Max.

A sada, serija ‘I tek tako…’ je obnovljena za 3. sezonu na HBO Max. Vijest dolazi neposredno prije finala 2. sezone, koja bi trebala biti prikazana na Maxu 24. kolovoza, dok je druga sezona izvorno je premijerno prikazana 22. lipnja.

"Oduševljeni smo što provodimo više vremena u svemiru 'Seks i grad' pričajući nove priče o životima ovih nama poznatih i ambicioznih likova koje igraju ovi nevjerojatni glumci", rekao je izvršni producent i voditelj serije Michael Patrick King.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Max (@streamonmax)

Serija ponovno okuplja Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis dok preuzimaju svoje uloge iz "Seksa i grada". 

"Drago nam je podijeliti s vama da je od lansiranja druge sezone, 'I tek tako…' rangirana kao broj 1 Max Original u ukupnom poretku, te je najgledanija serija Max Original do danas", rekla je Sarah Aubrey, voditeljica originala. sadržaj za Max. “Kako se približavamo dugo očekivanom finalu sezone u četvrtak, nazdravljamo Michaelu Patricku Kingu i njegovom veličanstvenom timu pisaca, producenata, glumačke postave i ekipe koji nas nastavljaju šarmirati, 25 godina kasnije, dinamičnim prijateljstvima i zanimljivim pričama. Jedva čekamo da publika vidi kamo će treća sezona odvesti naše omiljene likove.”

Iako se nakon potvrde snimanja druge sezone pojavila vijest da se Kim Cattrall vraća u ulozi legendarne Samanthe, kasnije smo saznali da ćemo je imati priliku vidjeti samo kratko, i to u telefonskom razgovoru s Carrie.

Fanovi pretpostavljaju da će se taj trenutak dogoditi baš na kraju velike završnice druge sezone, ali nakon potvrde o još jednoj sezoni uzbuđenje je dodatno naraslo, a interes je ponovno skočio.

'Inače mi je traper omiljeni materijal jer volim stil 2000-tih, ali ova kombinacija mi se sviđa jer me podsjeća na 90-e'
Presladak trio nije mogao proći nezamijećeno: Mama i kćeri zablistale u malim bijelim haljinama
Sezona balonera je pred nama, a donosimo vam najnovije modele za jesen 2023.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".