Stilizirani megaphone

Megaphone u potpisu studija en&is osim što pojačava zvuk na iPhoneu, poslužiti će i kao zanimljiv detalj u vašem domu...
Vidi originalni članak

Izrađen od keramike, Megaphone pojačava zvuk koji izlazi iz iPhonea i služi za slušanje glazbe ili audiokonferencije. Osim megaphonea koji je većih dimenzija, postoji i Megaphonemini koji je manji, prenosiv je, te se može smjestiti bilo gdje u prostoru, a stane i u gotovo svaku torbicu.  

Dizajn potpisuju en&is design, odnosno dizajner / dizajner interijera Enrico Bosa te njegova kolegica i dizajnerica nakita Isabella Lovero koji još od 2007. godine zajedničkim snagama stvaraju zanimljiv product dizajn.

Osim megaphonea, studio en&is oduševio je s još nekoliko projekata poput stolica za djecu u obliku slonića u živim bojama, posuda za cvijeće neobičnih tekstura, pribor za jelo čiji uzorci stvaraju optičke iluzije…

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".