‘Statement’ nakit Christophe Lemaira i Narciso Rodrigueza

Modni dizajner Christophe Lemair ostvario je suradnju s dizajnericom nakita Sophie Buhai, dok je Narciso Rodriguez za kolekciju nakita angažirao Anu Khouri. Rezultat su luksuzne statement ogrlice, narukvice i naušnice čistih, jednostavnih linija.
Vidi originalni članak

Masivan i upečatljiv  tzv. ‘statement’ nakit popularan je već nekoliko sezona, a kako smo mogli vidjeti na modnim pistama tjedana mode, i dalje ostaje u trendu što dodatno potvrđuju i dvije suradnje poznatih modnih imena s dizajnerima nakita, jedna sklopljena u Parizu, a druga u New Yorku. Francuski modni dizajner Christophe Lemair i njegova partnerica u poslovnom i privatnom životu, Sarah-Linh Tran, sklopili su suradnju sa Sophie Buhai, dizajnericom nakita iz Los Angelesa. Lemair je radio za svjetske modne kuće, između ostaloga i za Christian Lacroix, Lacoste, Hermes, a pokrenuo je i vlastitu modnu marku Lemair,  dok je Buhai bila suosnivačica modne linije Vena Cava s Lisom Mayock prije nego je odlučila krenuti u samostalne vode. Prekrasan nakit ručno je rađen od prirodnih materijala i srebra, a karakteriziraju ga masivnost i jednostavne linije lišene suvišnih detalja, a u prodaji će biti na proljeće. 

Suradnju s još jednom dizajnericom nakita ostvario je i Narciso Rodriguez, modni dizajner čije kreacije nosi  ikona stila Sarah Jessica Parker i mnoge zvijezde Hollywooda, a koji je poznat i po radu za modne kuće Donna Karan i Calvin Klein. Kolekciju nakita povjerio je brazilskoj dizajnerici Ani Khouri čiji su luksuzni unikatni radovi spoj starog Brazila i suvremenih motiva, a svaki komad nakita iz kolekcije napravljen je od žutog ili crnog zlata.  Nakit će početkom studenog biti dostupan u njujorškom Barneysu, a mi ne sumnjamo kako ćemo ga viđati na mnogim zvijezdama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".