Stan Marilynke slobodan za najam

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Svaki petak vam donosimo jednu nekretninu koju samo možemo sanjati. Ovaj tjedan na repertoaru je stan koji krasi Upper East Side, a nekadašnja vlasnica mu je bila Marilyn Monroe. Danas obnovljen i dalje pokazuje u kakvom luksuzu je živjela ova diva.
Vidi originalni članak

U najljepšem djelu New Yorka, skriven je stan američke najpoznatije glumice svih vremena. Svaki puta kada bi Marilyn došla ovaj grad auto bi je ostavio ispred rezidencije njezinog dragog prijatelja Milton Greenea, čiji je stan uskoro postao i njezinim domom. U njemu su na navrate također boravili Bette Devis i Irving Berlin 1899. godine. Na 127 East 78th Street nalazi se renovirana kuća na četiri kata, sa pet spavaćih soba i tri kupaonice. Ukoliko ste toliki sretnik i imate 27,500$ za njezini mjesečni najam, stavite se na listu čekanja ako vam je New York drugi dom. Ispijanje kave na terasi ili u privatnom vrtu dok vam je Times Square udaljen samo nekoliko kilometara, san je snova. Pogledajte našu galeriju slika i uvjerite se koliko ova nekretnina oduševljava svakim njezinim kvadratom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".