Stan Carrie Bradshaw sad je na Airbnbu: Iznajmljuje se za simboličnih 23 dolara, a domaćica je Sarah Jessica Parker

- Kako bi proslavili skorašnje emitiranje nastavaka "And Just Like That", otvorili smo vrata stana gdje je sve počelo - piše na Airbnbu, a Parker je sebe opisala kao glumicu, producenticu i poslovnu ženu koja je imala veliku čast oživjeti Carrie Bradshaw.
Vidi originalni članak

U prosincu na HBO dolazi deset epizoda "And Just Like That", odnosno nastavci legendarne serije Seks i grad, a od jučer se na Airbnbu nalazi stan Carrie Bradshaw, jedan od najpopularnijih stanova u svijetu televizijskih serija. Kao domaćica na Airbnbu je navedena sama Sarah Jessica Parker, a u opisu je napisala kako su prošle 23 godine, a sada je red na drugima.

- Kako bi proslavili skorašnje emitiranje nastavaka "And Just Like That", otvorili smo vrata stana gdje je sve počelo - piše na Airbnbu, a Parker je sebe opisala kao glumicu, producenticu i poslovnu ženu koja je imala veliku čast oživjeti Carrie Bradshaw.

- Nitko nije kao Carrie i ništa nije kao New York City kroz njezine oči. Kako sam i sama Njujorčanka, uzbuđena sam što onima koje je inspirirala tijekom godina mogu pružiti da na jednu nezaboravnu noć budu "u njenim cipelama" - piše na popularnoj stranici za iznajmljivanje. 

Cijena iznajmljivanja je simboličnih 23 dolara po noćenju, što je počast datumu premijere Seksa i grada prije 23 godine. Zidovi su obojeni u boju pistacije, a tu je i bežični telefon iz 2000-ih. Na stolu u kutu stoji Carrieno prijenosno računalo no ne s Bergerovom porukom, već s lozinkom za Wi-Fi. Police su ukrašene sa svime, od čaša za martini, savršenih za Cosmopolitan pa do izdanja Voguea.

A tu je i kultni ormar koji pršti od dodataka, haljina, šljokica i, naravno, Manolo Blahnik cipela. Tu je ogrlica koju je Carrie nosila, kao i suknja od tila koju je nosila u uvodnoj špici, piše Vogue.

- Lik Carrie Bradshaw mi je blizak i drag, a veselilo me ponovno biti dio njezinog svijeta prilikom snimanja nastavaka Seksa i grada - rekla je Parker i dodala da je uzbuđena što obožavatelji imaju prilike doživjeti New York sa stajališta Carrie Bradshaw, i to u njenim cipelama - doslovno! 

Kakvu frizuru odabrati ovisno o obliku lica? Poslušajte savjete stručnjaka i pronađite najlaskaviji look

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Započela blagdanska čarolija: Šekoranja Zagrebu i ove godine podario prekrasan božićni izlog

Kad cure ukradu pozornost na špici: 'Uvijek razmjenjujemo garderobu, šaljemo si je međusobno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".