Sofia Richie Grainge objavila da je trudna s preslatkom fotografijom uz svog supruga

It djevojka, modna ikona i model podijelila je niz fotografija na kojima prikazuje svoj rastući trbuh u odjevnim kombinacijama koje su pravi prikaz tihog luksuza.
Vidi originalni članak

Sofia Richie Grainge na Instagramu je objavila svoju trudnoću na genijalan način koji odmah otkriva da se radi o Sofiji Richie.

It djevojka, modna ikona i model podijelila je niz fotografija na kojima prikazuje svoj rastući trbuh u odjevnim kombinacijama koje su pravi prikaz tihog luksuza. Jedna od kombinacija uključivala je tamnocrvenu haljinu-ogrtač koja je otkrivala njezin trbuh, na drugoj je nosila crne hlače i raskopčani predimenziniorani sako, dok je jedna kombinacija bila samo predimenzionirana raskopčana bijela košulja.

Na jednoj fotografiji pojavljuje se njezin suprug Elliot Grainge, a par izgleda preslatko u odgovarajućim bijelim kombinacijama. Elliot je odabrao jednostavne hlače u kombinaciji s džemperom, dok je Sofia nosila bijele hlače te raskopčanu košulju.

“Saznala sam vrlo, vrlo rano,” rekla je Sofia u novom intervjuu. “Bila sam trudna oko četiri tjedna. Bila sam na putu u Milano na tjedan mode i išla sam na Pradinu reviju. Radila sam jako brzu 24-satnu obnovu i osjećala sam se užasno, ali nisam puno razmišljala o tome. Mislila sam da je u pitanju jet lag.”

I sada je pri kraju trudnoće, otkrivajući u intervjuu da će dobiti djevojčicu u horoskopskom znaku Blizanci, ali ne otkrivajući točan termin. “Naučila sam više u proteklih šest mjeseci nego u cijelom životu”, rekla je.

Budući roditelji, koji su se upoznali preko svojih obitelji dok su bili samo djeca, vjenčali su se na Francuskoj rivijeri u travnju 2023. Njihova raskošna ceremonija bila je ‘vjenčanje godine’, a Sofia Richie Grainge objavila je detalje svoje nevjerojatne Chanel vjenčanice na TikToku i odmah postala viralna, a nakon toga prepisuje joj se pokretanje trenda tihog luksuza na društvenim mrežama.

Rahela i Ana prijateljice su odličnog smisla za modu, a nose zimske trendove na sasvim poseban način
Stajling zgodne dame može biti sjajna inspiracija ovih dana: Zna kako nositi spoj klasike i trendova!
Jedna od najpopularnijih serija Bijeli lotos objavila je dolazak treće sezone; evo što sve znamo o njoj
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".