Sloboda pokreta uz novu adidas kolekciju i Karlie Kloss

Isprobajte novu kolekciju na ekskuzivnom promo događanju u petak u adidas shopu u Ilici
Vidi originalni članak

Bez obzira na neočekivane situacije koje joj donese dan Karlie Kloss, zaštitno lice nove adidas trening kolekcije izrađene warp knit načinom tkanja, spremna je za pokret i vrhunski trening zahvaljujući kolekciji koja joj pruža iznimnu udobnost i potporu tijekom najizazovnijih pokreta.

Jedinstvena struktura tkanja u kombinaciji mekanog sintetičkog materijala i mrežastih dijelova na ključnim zonama omogućava održavanje svježine dok kroj bez šavova kolekciji daje moderan izgled te osigurava udobnost i ključnu potporu pri izvedbi.

Nova adidas kolekcija izrađena wrap knit tkanjem sastoji se od tri ključna artikla koji se međusobno nadopunjuju i omogućavaju maksimalni učinak. Mekani, visoki struk adidas tajica s rastezljivim rebrastim pojasom oblikuje liniju tijela i podržava svaki pokret dok izrazito rastezljivi materijal majice povećava raspon pokreta. adidas je kreirao i top s naramenicama i visokim ovratnikom koji zahvaljujući unutarnjem ugrađenom grudnjaku nudi dodatnu potporu i maksimalnu pokrivenost tijekom vježbi.

Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske od 8.lipnja 2017., a posebna promocija kolekcije bit će održana u petak 9.lipnja 2017. od 16h u adidas shopu u Ilici 28 u Zagrebu gdje sve zainteresirane očekuju individualne nutricionističke i fitness konzultacije s Marijom Andrijašević, poklon iznenađenja za kupnju artikla iz nove kolekcije i posebna nagrada za nakreativniju natjecateljicu - paket od pet individualnih treninga s Marijom Andrijašević.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".