Slažete li se sa znanstvenicima? Tvrde da ovako izgleda savršeno žensko tijelo!

Ako je vjerovati znanstvenim istraživanjima, Kelly Brook idealno je građena.
Vidi originalni članak

Znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu i za ovu su osjetljivu temu ponudili znanstveno objašnjenje. Naime, napravili su istraživanje o tome kako zapravo izgleda savršeno tijelo kod žena, a presudnu su riječ ipak imali - muškarci. (OK...)

 U obzir su uzeli nekoliko varijabli: težinu, visinu, oblik lica i dužinu kose. Ono što je zanimljivost je činjenica da je došlo do razilaženja u mišljenjima između muškaraca i žena.

Zašto? Pa, sudeći prema "muškom" mišljenju, savršeno tijelo ima Kelly Brook, a žene se s time nisu složile jer smatraju kako bi trebala imati koji kilogram manje. Ipak, znanost se priklonila prvom mišljenju i zaključila da je tijelo ove glumice i modela savršeno prema navedenim znanstvenim "standardima".

Andrea Andrassy zna kako se boriti protiv svakodnevnih stresnih situacija. Boksom! Pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".