Slavonski brend predstavio nove proizvode inspirirane tradicionalnim vezom i modernim dizajnom

Inspirirani upitima svojih klijenata ponudu obogaćuju detaljima za uređenje prostora, koji su također rađeni na osnovama ručno rađene kvalitete.
Vidi originalni članak

Proljetnu kampanju Ru'o Linen otvara s novim proizvodima u svojoj ponudi, koji su već dijelom dostupni na nedavno plasiranom web shopu. Ru'o Linen nas je već osvojio ručno rađenim šlinganim spavaćicama, ogrtačima i posteljinama te u intimu našeg doma i spavaćih soba unio eleganciju, kvalitetu i ono najvažnije udobnost. Inspirirani upitima svojih klijenata ponudu obogaćuju detaljima za uređenje prostora, koji su također rađeni na osnovama ručno rađene kvalitete.

Također su tu šlingani stolnjaci i miljeti za uređenje stolova, komoda, ormarića i sl., kao i miljetići za uskršnje košarie ili košarice za kruh. Vezene slike u raznim motivima dolaze već uramljene, motivi su modernijeg tipa a u najavi su i slike sa šlinganim detaljima. Vrlo su prigodne za uređenje polica ili zidova, i također su ručni rad. Vezene jastučnice, koje nisu rezervirane samo za spavaću sobu, dolaze u nekoliko modernih motiva i boja. Svi proizvodi su inspirirani tradicionalnim vezom i modernim dizajnom, kako i sam slogan kaže „Slavonska tradicija u novom ruhu“.

U najavi je nova šlingana proljetna kolekcija posteljina, spavaćica i novi proizvodi poput šlinganih košulja te haljinica za krštenje. Proizvodi se izrađuju i po narudžbi a standardne kolekcije za kupnju su dostupne na web shopu i showroom u Zagrebu ba adresu Nova cesta 124, kao i preko Instagram i Facebook stranice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".