Slavljenički Cosmopolitan je na kioscima, s make up darovima za sve čitatelje

Ostanite doma, baš kao i kraljica partyja i prva originalna influencerica na svijetu – Paris Hilton, a neka vam društvo pravi novi broj Cosmopolitana koji će vas ohrabriti, zabaviti, nasmijati. Travanjski Cosmo svim čitateljicama daruje make up poslastice by essence. Stoga potražite novi broj od 26. ožujka! #budimopovezani #budimocosmo
Vidi originalni članak

Magazin Cosmopolitan je oduvijek bio jedina legalna injekcija samopouzdanja, boost za hrabrost i eliksir super života, i to otkad je stvoren u obliku kakvom ga poznajemo danas, davne 1965., a dobra energija nam nikada nije bila potrebnija. U novom broju Cosma donosimo veliki članak o supermoćima milenijalaca. Sada kada ga ponovno čitamo podnaslovi - Vještine koje će promijeniti svijet, Padaju, ali ponovno staju na noge, Altruistička moć, Ekstremna fleksibilnost - doista zvuče i više nego utješno.

Nadalje, tu su i detaljne upute kako prakticirati Self-love iliti ljubav i brigu prema samima sebi, kako se nositi s ljubavnim osjećajima koji su stavljeni na čekanje u doba izolacije, koje su to snažne ženske uloge u kazalištu koje su nas nadahnule i osnažile te koje su najvažnije lekcije iz Cosma koje su naučile sve naše djevojke s Cosmo naslovnica od prvog dana izlaska Cosmopolitana 1998. do danas.

Cosmopolitan u travnju slavi 22. rođendan, a kakav bi to bio roćkas da ne dijelimo darove? Travanjski Cosmo svim čitateljicama poklanja make up darove by essence – rumenila, sjajila za usne, ruževe, sjenila i lakove za nokte. Izaberite svoje beauty favorite!

Znamo, vremena su teška i svima nam nedostaju izlasci i prijatelji, no to ne znači da ne možete proširiti krug frendova. Počnite pratiti svih 33 nominiranih influencera, zavirite u svijet K-popa, proguglajte korejske zvijezde koje drmaju svjetskom glazbenom scenom, isprobajte novi beauty matchi-matchy trend te naučite kako se riješiti akni i dlačica na licu. A bogami i treme.

Oni znatiželjniji mogu se upoznati i s testom koji kruži internetom, a koji otkriva kakav je vaš ljubavni jezik te koje su najbolje seks-igračke za vas. Osim toga, tu su i fora oracle karte i - pssst! - tajni trik kako vam airpodsice mogu poslužiti kao tajni uređaji za prisluškivanje (ako netko pita, mi vam to nismo rekli:).

Reći ćemo samo još ovo – ideja da počnete dejtati (naravno, strogo virtualno) s tipovima koji uopće nisu vaš tip nije uopće tako loša. Ako ništa, barem ćete doznati jeste li glasovni fetišist i koji vas glasovi pale.

Potražite Cosmopolitan s make up poklonima na svim kioscima od 26. ožujka! Cosmopolitan možete naručiti i putem mobilne aplikacije Glovo na vašu kućnu adresu

#budimopovezani #budimocosmo

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".