Slatki rituali u Johann Francku

FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell FOTO: pr/ sanjin strukic/ pixsell
Franck je predstavio inovaciju u pripremi turske kave koja će razveseliti sve ljubitelje kave koji nemaju vremena za njenu dugu pripremu. Novi proizvod Franck Crema turska je kava koja se može pripremiti na više načina te pritom ne gubi na svom okusu i mirisu.
Vidi originalni članak

Povodom prvog službenog Međunarodnog dana kave, 1. listopada, Franck je pozvao sve ljubitelje kave u Johann Franck kavanu na ekskluzivnu degustaciju novog proizvoda. Inovacija naziva Franck Crema iz linije Rituali turska je kava koja se može pripremati na više načina. Osim klasičnog načina u džezvi, za one koji preferiraju brzinu i jednostavnost, moguć je način priprave i polijevanjem kave vrućom vodom, čime ova bogata tekstura ne gubi na svojem okusu. Za ovu inovaciju zaslužna je Vesna Mihatov, tehnolog razvoja za asortiman kave i napitaka na bazi kave koja je objasnila kako”Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave.”  

Prezentaciji novog proizvoda psrisustvovao je i Kristijan Gregorić, izvršni direktor marketinga i razvoja u Francku koji je prisutnima otkrio zašto su se odlučili na ovu inovaciju.“Franck Crema je prava, mljevena, turska kava koja je rezultat preferencija naših potrošača te globalnih trendova koji definiraju tržište kave. U njenom razvoju pratili smo trend praktčnosti koji sve više dobiva na važnosti uz mnogo nježniji i pitkiji profil, odnosno aromu napitka.” Franck Crema na pojednostavljen način znatno smanjuje vrijeme pripreme, a dostupna je u pakiranjima od 175, 250 i 375 grama, no pravi ovisnici o crnom napitku u njemu će moći uživati bilo gdje da se nalaze jer je u pripremi i pakiranje od 9g. Obilježavanju Međunarodnog dana kave pridružili su se i poznati kavoljubci Ana Stunić i Hrvoje Šalković od kojih su posjetitelji tijekom happy houra mogli naručiti kavu, Franck Crema je bila besplatna, dok su se sve ostale vrste kave prodavale po promotivnoj cijeni od osam kuna. Franck je ovim putem ujedno želio iskazati podršku malim uzgajivačima kave te podići svijest javnosti o problemima s kojima se susreću, a čije rješavanje je pokrenuto kroz društvo International Coffee Partners čiji je Franck punopravni član od 2014. godine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".