Slastičarnica Magnolia ima najrascvjetaniju terasu u gradu, a izlog nikad ljepši nakon dvije godine pauze

Na popularnoj zagrebačkoj slatkoj adresi ponovno oduševljavaju rascvjetanim proljetnim izlogom, ali i ponudom slastica koje i ovog Uskrsa izgledaju poput malih umjetničkih djela.
Vidi originalni članak

U Magnoliji su nas već naviknuli na to da stalno smišljaju nešto novo, šire ponudu, nude nove okuse, ali i oduševljavaju prekrasnim izlozima za različite prigode i godišnja doba. Tako su sada u jednoj od svoje četiri slastičarnice u Zagrebu, Magnoliji u Gundulićevoj napravili pravo proljetno carstvo!

Izlog i terasa, za koju mirna srca možemo reći kako je trenutačno najrascvjetanija terasa u gradu, dizajnirani su od strane Maje Kauzlarić iz Cvijeta Kreativa te postavljene uz pomoć djevojaka iz Magnolije. 

- Nakon dvije godine skele na toj prekrasnoj zgradi, nakon dvije godine barikade kroz koju smo gledali na ulicu i kupci tražili da li je tu još uvijek Magnolia, mi smo se vratili. Skela je prošlost, najljepša fasada u gradu okupana cvijećem, vratila se u punom sjaju - rekla je vlasnica Magnolije Jasmina Bagarić, koja prva u Zagreb donese sve svjetske trendove.

Mnogima omiljeno mjesto za ispijanje kave i isprobavanje ukusnih slastica, sada u ponudi ima i sve potrebno za sladak i šareni Uskrs na stolu. U njihovoj ponudi mogu se pronaći ukusne pince, kao i uskršnje torte te nova key lime pie koja pruža osvježavajući okus baš idealan za proljeće. Nakon što se zasladite, isprobajte nova pića koja su pripremili za proljetna druženja – koktel Porn star martini ili aperol s narančom.

Magnolia je ponudom za Uskrs potvrdila svoju dugogodišnju prepoznatljivost po vrhunskim slasticama, personaliziranoj usluzi i vjernoj klijenteli koja uživa u suvremenim izvedbama tradicionalnih recepata.

Mlada studentica u odličnom neutralnom outfitu: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je proljeće i sunčan dan'
Sabina Glasovac i gradonačelnica Zlatara u efektnim proljetnim kombinacijama: 'Do sada niti jednom nisam obula tenisice u Sabor'
Narančasta, plava, zelena... Jarke boje su in i ovoga proljeća; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".