Skriveni talenti uspješne tenisačice: Osim na terenu, Donna Vekić dominira i u drugim aspektima

Donna Vekić ne prestaje oduševljavati svojim raznolikim talentima i postignućima izvan teniskih terena.
Vidi originalni članak

Donna Vekić, hrvatska tenisačica koja se proslavila na terenu, pokazuje da njezin talent i ambicija nadilaze sportske granice. Osim što briljira u svijetu tenisa, Donna je također uspješna poduzetnica i modna ikona, a njezini skriveni talenti čine je pravom renesansnom ženom.

Jedan od Donninih projekata je pokretanje vlastitog brenda za svijeće DNNA. Inspirirana ljubavlju prema lijepim mirisima i željom za stvaranjem nečega što će ljudima donijeti radost i opuštanje, Donna je lansirala kolekciju luksuznih svijeća. Svaka svijeća iz njezine linije pažljivo je dizajnirana i izrađena od visokokvalitetnih materijala, s naglaskom na sofisticirane mirisne note koje stvaraju ugodnu atmosferu. Baza svijeća je 100 % prirodni vosak napravljen uz pomoć pčela iz Parka prirode Kopački Rit, pa svijeće odašilju negativne ione kako bi pročistile, očistile i poboljšale kvalitetu zraka. Osim samog mirisa, velika važnost je pridana i dizajnu. Stožaste staklene posude odlično odgovaraju pročišćenom minimalističkom stilu, a svaka je jedinstvena i ručno napravljena od najkvalitetnijeg murano stakla.

– Na DNNA je uvelike utjecala i moja teniska karijera. Odvela me na razne krajeve svijeta i donijela mi pobjede i poraze. Neki čak kažu da je moguće osjetiti miris pobjede ili poraza. Ja u sjećanje mogu dozvati miris gotovo svih svojih uspomena, posebno onih koje me podsjećaju na putovanja i igranje tenisa. Te uspomene imaju miris pokošene trave, znojnih dresova i svježe očišćenih hotelskih soba, ali mirišu i na opuštajuće kupke i udobne pidžame. To je život – kombinacija raznih izazovnih i opuštajućih trenutaka. Svi teški trenuci podsjećaju nas da imamo nešto za što se vrijedi boriti te nas uče da više cijenimo trenutke uživanja. I to je ono što želim podijeliti – trud isprepleten nježnošću i brigom o sebi – otkrila je o brendu na službenoj stranici.

Osim svijeća, u brendu DNNA predstavila je i tenisku klupu dizajniranu za privatne teniske terene, klubove, ali i sve terene za tenis. Klupa je napravljena od recikliranih materijala te proizvedena u Hrvatskoj, a ističe se luskuznim dizajnom.

Donna Vekić je također poznata po svom istančanom modnom ukusu. Donna je prošle godine ušla u suradnju s talijanskim brendom Uomo Sport. . Ženska linija sportskog brenda, prigodno, nosi ime Donna Sport (tal. donna = žena). Također, bila je zaštitno lice kolekcije renomirane hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Donna Vekić na snimanje editorijala u opatijski hotel Milenij stigla je nakratko, u pauzi između dva turnira, samo kako bi zablistala kao zvijezda netom izašle pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović, u čijim kreacijama ovu lijepu športašicu i najčešće možete vidjeti u posljednje vrijeme.

Naime, na Olimpijskim igrama u Parizu, Donna nosi tenisku opremu dizajniranu kao suradnju između brenda Donnasport te dizajnerice Aleksandre Dojčinović i njezinog brenda Lei Lou.

Riječ je o kompletu koji se sastoji od crvene suknje i bijele majice koja se ističe trendi prorezima na prstima, kao i bijele šilterice s logom brenda Donnasport.

U galeriji pogledajte najbolja teniska izdanja Donne Vekić:

FOTO: Newscom/Pixsell Australian Open 2020. FOTO: Dino Stanin/Pixsell Teniski turnir Adria tour 2020. FOTO: Davor Javorović/Pixsell Hrvatski Premier Tenis 2020. FOTO: Newscom/Pixsell St Petersburg Ladies Trophy 2020. FOTO: Newscom/Pixsell St Petersburg Ladies Trophy 2020. FOTO: Press Association/Pixsell Nature Valley Open 2020. FOTO: Press Association/Pixsell Nature Valley Open 2020. FOTO: Expa/Pixsell WTA Tour 2023. FOTO: Expa/Pixsell Stuttgart Porsche Grand Prix 2023. FOTO: DPA/Pixsell Hamburg European Open 2023. FOTO: NordPhoto/Pixsell Rot-Weiss Tennisanlage 2023. FOTO: Best Image/Pixsell Hopman Cup 2023. FOTO: DPA/Pixsell WTA Tour 2024. FOTO: Reuters/Pixsell WTA 1000 - Qatar Open 2024. FOTO: Press Association/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell Wimbledon 2024. FOTO: Abaca/Pixsell Wimbledon 2024.

Ovakva se elegancija ne viđa svaki dan: Raskošna suknja prava je zvijezda odlične kombinacije
Prošetala zanimljive natikače i haljinu visokog proreza: 'Volim neobične komade i sve nešto pomaknuto'
Osam pravila za savršeni portret: Bili smo u Londonu na prezentaciji svjetske fotografske zvijezde Rankina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".