Sjećate li se prekrasnih predimenzioniranih buketa? Ovog Valentinova dolaze u novom ruhu

Pronađite dozu inspiracije najljepših cvjetnih poklona za Valentinovo 2020 i poklonite ljepotu cvijeća - predimenzionirani buket, buket ili cvjetni kon.
Vidi originalni članak

Svi se slažemo kako svakodnevno trebamo iskazivati ljubav prema našim partnerima. Valentinovo koje nam dolazi ovog petka idealna je prilika za naglasiti njihovu važnost, nježnost i ljepotu JS Atelier cvjetnim poklonom. Pronađite dozu inspiracije najljepših cvjetnih poklona za Valentinovo 2020 i poklonite ljepotu cvijeća - predimenzionirani buket, buket ili cvjetni kon.

Već dobro poznati JS Atelier predimenzionirani buketi u novoj kolekciji dostupni su i u elegantnoj crnoj boji, dok cvjetne konove možete odabrati u crnoj te rosé boji.

JS Atelier cvjetni buketi postali su neizostavni pokloni na listi želja djevojaka i žena. Ukoliko uistinu želite impresionirati vaše najdraže ovog Valentinova predlažemo predimenzionirane bukete koji svojom veličinom uistinu stvaraju wow efekt ili pak bukete u normalnim veličinama koji su jednako tako elegantni, profinjeni i pun pogodak. Top Instagram fotografija zagarantirana!

Ako su vaše djevojke, žene, majke, kćerke klasičnije možete se odlučiti za jednostavniji cvjetni poklon - JS Atelier cvjetnim kon s kojim ne možete pogriješiti.

Ako pak niste posve sigurni u vaš izbor, prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će u razgovoru s vama predložiti idealan cvjetni poklon.

Pogledajte kako izgleda izrada ovakvog buketa:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".