Sjajna atmosfera, gost iznenađenja, vrhunski kokteli... Evo kako je bilo na Divinom zimskom partyju

Savršeno smješten u prostorima AvantGardena u Zagrebu, ovaj event fashion i beauty magazina i portala Diva briljirao je u svim aspektima.
Vidi originalni članak

Spektakularan i glamurozan događaj Diva Winter party proslavio je početak zime i nove party sezone u velikom stilu. Event je okupio vrhunsku modnu i beauty elitu te poznate osobe iz svijeta zabave i medija, a gost iznenađenja, Marko Kutlić, podignuo je atmosferu među uzvanicima.

Obasjao je početak zimske sezone spektakularnom atmosferom u zagrebačkom AvantGardenu. Ovaj prestižni event okupio je mnoge poznate, zaljubljenike u modu i ljepotu te predstavnike medijske industrije, pružajući im nezaboravno iskustvo koje je obilovalo glamurom, ekskluzivnošću i veseljem.

Pogledajte kako je bilo na Diva Winter partyju:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Događaj je započeo fotografiranjem na predivnom Diva zidu, koji je istaknuo svaki stajling poznatih dama. Zimske haljine, efektni kompleti i statement komadi bili su nezaobilazni na ovom događaju. Nisu nedostajale ni trendi modne kombinacije koje su prkosile dolasku zime. Dizajnerska elegancija i sofisticirani stilovi dominirali su prostorom, stvarajući pravu modnu reviju među posjetiteljima.

Osim mode i ljepote, Diva Summer party nije razočarao kada je u pitanju zabava. Gosti su uživali u vrhunskim koktelima, ukusnim zalogajčićima te koncertu Marka Kutlića koji je brzo zagrijao atmosferu i raspjevao uzvanike. Voditeljica događaja, Renata Sopek, također je podizala energiju u prostoru, a za cijelu cijelu noć zapčela je DJ-ica.

Uzvanici su imali nekoliko sjajnih kutaka za fotografiranje, a bio je tu i 360 booth koji je omogućio nezaboravne snimke kroz cijelu noć.

Na Diva Winter partyju okupile su se zvijezde naših naslovnica te nas oduševile stajlinzima
Sjajan događaj za početak blagdanske sezone: Bajkovit, predbožićni Diva Winter party oduševio mnoge zvijezde
Ljepotica iz centra Zagreba: 'Volim cool oversized komade, karakterni su, a opet se s njima može postići i malo elegancije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".