Sjajan događaj za početak blagdanske sezone: Bajkovit, predbožićni Diva Winter party oduševio mnoge zvijezde

Od raskošnih modnih kombinacija do najnovijih beauty trendova, Diva Winter party bio je prava oaza stila i luksuza.
Vidi originalni članak

Spektakularan i glamurozan događaj Diva Winter party proslavio je dolazak zime u velikom stilu. U središtu hladne zimske večeri, modna scena Zagreba oživjela je uz bljesak svjetala, glamura i sofisticirane elegancije na Diva Winter partyju. Ovaj prestižan događaj privukao je brojne poznate dame s hrvatske scene.

Savršeno smješten u unutarnjem prostoru AvantGarden prestižnog Perona 16 uređenog u industrijskom stilu, ovaj event fashion i beauty magazina i portala Diva briljirao je u svim aspektima. Od raskošnih modnih kombinacija do najnovijih beauty trendova, Diva Winter party bio je prava oaza stila i luksuza.

Event su posjetili brojni poznati iz svijeta zabave, uključujući televizijske voditeljice Nevenu Rendeli, Nikolinu Pišek i Antoniju Stupar Jurkin, i glumice  Kristinu Krepelu i Tamaru Vrdoljak. Imali smo prilike vidjeti i mnoge influencerice poput Andree Andrassy i Lidije Lešić, ali i vrhunske dizajnere kao što su dvojac ELFS i Kristinu Burju, te jednu od naših najpoznatijih modnih agentica Tihanu Harapin Zalepugin. Stigle su i mnoge dame iz poslovnog svijeta, od kojih su neke bile i na naslovnici Dive, poput Hele Puljić, Irene Šekez Sestrić i Ivane Prkačin.

- Atmosfera je zaista prekrasna, jedna prava winter atmosfera, prvi dojmovi su sjajni - rekla nam je televizijska voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić.  Atmosferu je komentirala i vlasnica Preindl medije, Ines Prendl. - Dekoracije su pravo iznenađenje, prava bajka, zaista sam oduševljena. Diva uvijek ima odlične partye. 

Blagdanska tematika partya svidjela se i voditeljici Antoniji Stupar koja je priznala da je jedva čekala odjenuti komad odjeće sa šljokicama. -Šljokice su must, ipak je ovo prebožićno vrijeme. Zadnji put je bilo srebrno, a sada su šljokice.

Događaj je započeo fotografiranjem na predivnom Diva zidu, koji je istaknuo svaki stajling. Zimske haljine, efektni kompleti i statement komadi bili su nezaobilazni na ovom događaju. Nisu nedostajale ni trendi modne kombinacije koje su sjajno nagovještale početak zime. 

Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'
Karirane hlače i kožni kaput na elegantan način: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil
6 modela crnih čizama koje je uvijek dobro imati u ormaru jer sjajno izgledaju na sve kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".