Serija Emily u Parizu vraća se i za petu sezonu: Evo što sve znamo o nadolazećim avanturama

Obožavatelji serije mogu s nestrpljenjem očekivati nove romantične zavrzlame, modne trenutke i neodoljivu estetiku kojom su Emilyne avanture obilježile svaku sezonu.
Vidi originalni članak

Avanture Emily Cooper nastavljaju se u većem stilu nego ikad! Nakon iznimno uspješne četvrte sezone serije Emily u Parizu, Netflix je službeno potvrdio petu sezonu koja će obožavatelje povesti na novo uzbudljivo putovanje između Pariza i Rima.

Lily Collins, glavna zvijezda serije, podijelila je ovu vijest s uzbuđenjem putem videa na kojem ispija šalicu espressa, otkrivajući crveno broj "5" na dnu šalice. Tako je otkriveno da ćemo Emily vidjeti kako balansira svoje poslovne i ljubavne eskapade između dva najromantičnija grada Europe. 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Prema showrunneru Darrenu Staru, odlazak Emily iz Pariza u Rim donosi nove izazove i ljubavne avanture, ali Pariz ostaje važan dio njezine priče. U četvrtoj sezoni, Emily otvara novi ured u Rimu, gdje započinje vezu s Marcellom Muratorijem, šarmantnim Talijanom kojeg glumi Eugenio Franceschini. Petu sezonu obilježit će nastavak njihove ljubavne priče, dok Emily istražuje novi život u Rimu, ali i povratak u Pariz.

Darren Star istaknuo je da je želio održati seriju svježom i neočekivanom, a novo okruženje Rima donosi novu dinamiku za Emily. “Želimo da Emily pronađe ravnotežu između posla i privatnog života te se smije bezuvjetno,” rekao je. “Marcello unosi novu energiju i avanturu u njezin život, što će obožavatelji zasigurno voljeti.”

Naravno, ni Gabriel (Lucas Bravo), francuski kuhar i Emilyna povremena ljubav, neće nestati iz priče. Nakon kompliciranog završetka četvrte sezone, Gabriel će se morati suočiti s posljedicama svojih odluka, no kako će se njegov odnos s Emily dalje razvijati, tek treba vidjeti.

Obožavatelji serije mogu s nestrpljenjem očekivati nove romantične zavrzlame, modne trenutke i neodoljivu estetiku kojom su Emilyne avanture obilježile svaku sezonu.

Još jedan genijalan stajling kraljice Letizije: Odvažnu i trendi košulju uparila je hlačama koji su vječni klasik
Upoznajte splitsku ekonomisticu koja se ‘preko bare’ ostvarila kao private chef!
Cool kombinaciju kakvu nosi Dora ne vidimo svaki dan: 'Ormar mi je pun otkačene odjeće'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".