Šekoranjin izlog ove je veljače posvećen Arsenu i Gabi, Josipi i Karlu: 'Izlogom želim dati gradu razlog da i dalje živi'

Tema ovog izloga je - ljubav, točnije velike ljubavne priče, a glavni akteri su dva para: Arsen Dedić i Gabi Novak te Josipa Lisac i Karlo Metikoš.
Vidi originalni članak

Veljača je nekako postala mjesec ljubavi. Ove se godine posebno trudim napraviti zanimljive izloge i tako dati gradu razlog da i dalje živi. Trudim se na svoj način uljepšati svakodnevcu, kako sebi, tako i drugima - rekao nam je Saša Šekoranja, čiji je izlog još jednom uljepšao Dežmanov prolaz

Tema ovog izloga je - ljubav, točnije velike ljubavne priče, a glavni akteri su dva para: Arsen Dedić i Gabi Novak te Josipa Lisac i Karlo Metikoš

- To su umjetnici čiju glazbu obožavam. To je morala biti neka luda energija kad su zajedno stvorili neke od najljepših i najsnažnijih ljubavnih pjesama. Oni su mi velika inspiracija i često me nadahnjuju u radu. Prijateljevajući s Josipom, često slušam priče o Karlu. Zato sam bukete omotao u Karlove riječi Josipe koje su mi ostale urezane u pamćenje:

Ti si ja
Ja sam ti
Ti i ja smo mi...
Mi smo ja
A ti si mi

Napravio sam novine kao omot za bukete na čijim su stranicama njihovi portreti i tekstovi ljubavi - pojasnio je akademski slikar, aranžer cvijeća, scenograf i dizajner interijera.

O cvijeću, kaže, nije puno razmišljao jer je znao da to moraju biti crvene ruže.

- Crvene su ruže klasične, starinske i romantične. Osim buketa, u mojim izlozima u Dežmanovoj ulici dočekat će vas i instalacija od latica koje lebde i crteži crvenom kredom - ispričao je Šekoranja. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".