Sedam mjeseci kalifornijskog luksuza

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Svaki petak vam donosimo jednu nekretninu koju samo možemo sanjati. Ovaj tjedan na repertoaru je kuća jedne od najvećih latino američkih diva, Marca Anthonya koji je u njoj boravio samo nekoliko mjeseci.
Vidi originalni članak

Gospodin Marc Anthony ima sve što bi smo poželjeli – sedam puta osvojio je nagradu Grammy za latino američku glazbu, bivši je suprug od prekrasne Jennifer Lopez, a sada kada vidite njegovu vilu, do kraja će te poludjeti. Lukavi Marc kupio je ovu nekretninu prije sedam mjeseci za cijenu od 4.125 miliona američkih dolara, dok je danas  ona stavljena na prodaju za 4.35 miliona dolara. Ova kalifornijska ljepotica ima pet spavaćih soba, šest kupaonica, knjižnicu, spa odmaralište sa saunom i bazenom, te privatnu terasu s kojeg se može vidjeti grad Tarzana, gdje je vila smještena. Koji su razlozi zašto Marc i njegova bolja polovica Shannon de Lima, ne žele više živjeti u ovoj kući nitko ne zna. Prije njih u istoj nekretnini je stanovao i profesionalan košarkaš JaVale McGee, koji se odselio iz nje prošle godine. Tko će biti sljedeći vlasnik možemo samo nagađati, ali sigurni smo da će se usrećiti ovom ljepoticom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".