Samo vas jedno pitanje dijeli od dara po izboru!

Kako bi vas što bolje pripremili za jesen i zimu 2016. godine, darujemo vas s Labellom Original Neon, koji svijetli pod UV svijetlom za partijanerice, Climacool Adidas dezodorans za one koje svoje dane provode u teratani i rumenilo i sjenilo za pravi jesenski look od dr. Hauschke. Recite nam kako se vi brinete o svojoj koži tijekom hladnijih mjeseci, a 5 najkreativnijih odgovora osvojit će dar po izboru!
Vidi originalni članak

Jesen i zima su pred nama, a ako vas je kiša uhvatila nespremne, ne morate se brinuti – donosimo vam poklone koji će ove sezone transformirati vas u prave kraljice spremnosti.

Labello Original Neon - limitirano izdanje

Poznati Labello Original sada ima novo moderno pakiranje i u organičenom vremenu dolazi u šest jarkih i nevjerojatnih neonskih boja. Žuta, narančasta, plava, ljubičasta, ružičasta i zelena boja krase novi Labello Original Neon koji sjaji pod UV svjetlom i osvjetljava svaku situaciju i svaku modnu kombinaciju. Formula Labello Originala ostala je jednako učinkovita s laganom teksturom i inovativnom formulom sa shea maslacem koji prirodno vlaži usne koje uvijek izgledaju meko i njegovano.

 

Dvije će sretnice dobiti pakete sa svim bojama Labello Original Neona!

Nova linija Adidas dezodoransa – climacool

Climacool osigurava djelovanje u pokretu. Kako nikada ne znate koliko će vam dan biti intenzivan, s climacool ste sigurno zaštićeni u svakom trenutku zahvaljujući formulaciji koja se prilagođava tvom dnevnom intenzitetu bilo da si u teretani ili provodiš vrlo stresan poslovan dan. Tehnologija climacoola sadrži kapusle koje se aktiviraju pokretom. Kako dan postaje intenzivniji, tako trenje i vlažnost djeluju na kapsule koje pucaju i oslobađaju novi nalet energične svježine.

Jednu ćemo sretnicu darovati s Adidas Climacool dezedoransu u spreju, roll-onom, gelom za tuširanje te mala torbica za vaše nove proizvode!

Dr. Hauschka jesenska linija

Prirodna dekorativna kozmetika, osim što pruža savršen prirodan izgled, čuva zdravlje naše kože jer ne sadrži sintetske boje, mirise i konzervanse. Istovremeno, mineralni pigmenti, svila, biljna ulja i voskovi te birani biljni ekstrakti čine paletu prirodnih boja i nijansi koje će pružiti posebnu toplinu vašem izgledu. Neki od najomiljenijih proizvoda objedinjeni su u ograničenom Dr. Hauschka izdanju „Welcome Back Limited Edition“, koji je ovih dana dostupan u odabranim trgovinama na našem tržištu. Boje se prirodno nadopunjuju kako bi stvorile harmoničnu cjelinu na vašem licu. Već dokazane formule nisu se mijenjale, što znači da su Dr. Hauschka proizvodi napravljeni od raznobojnih mineralnih pigmenata u kombinaciji s ekstraktima ljekovitih biljaka te bogatim prirodnim uljima i voskovima za potpuno zdravlje vaše kože.

Kako biste bile spremne za jesenski dnevni i večernji look, darujemo vas dva poklon paketa u kojoj se nalazi paleta sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse ljubičaste boje te puder u prahu Limited edition.

Kako biste vi bili jedna od pet dobitnica, jedino što trebate je poslati nam odgovor na mail diva@vecernji.net s osobnim podacima: ime i prezime, kontakt telefon, adresa (ulica i kućni broj, mjesto i poštanski broj) i odgovoriti na pitanje "Kako se vi brinete o svojoj koži tijekom hladnijih mjeseci?", do 14. listopada

 

Dobitnice nagradne igre su:

Labello Original Neon - limitirano izdanje: Katarina Golub i Nikolina Masar

Nova linija Adidas dezodoransa - climacool: Karolina Tušek

Dr. Hauschka jesenska linija: Vlatka Ivčević i Katica Mendoš

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".