SAJAM VJENČANJA Zagreb održat će se od 3. do 5. veljače 2023. godine. Vidimo se!

Planirate vjenčanje? Ne propustite SAJAM VJENČANJA ZAGREB! Očekuju vas brojni izlagači, sajamski popusti i trendovi u svijetu vjenčanja. Vidimo se 3., 4. i 5. veljače u Areni Zagreb!
Vidi originalni članak

Jedan od najvažnijih dana u životu nikako ne želimo prepustiti slučaju. Srećom, Sajam vjenčanja Zagreb ponudit će na jednome mjestu najbolja rješenja iz svijeta vjenčanja za dan iz snova. Brojni izlagači otkrit će trendove u vjenčanoj modi i pomoći vam odabrati savršenu vjenčanicu i odijelo, otkrit ćete lokacije iz snova, inspirirati se raznim cvjetnim aranžmanima te raznolikom gastro ponudom. Naravno, nismo zaboravili ni na najvažnije detalje poput izbora vjenčanog prstenja, benda, pozivnica, zahvalnica, poklona za uzvanike ili odabira slastica. 

Od samih početaka Sajam vjenčanja Zagreb pomaže najmlađima, a već petu godinu zaredom njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

Svi posjetitelji Sajma vjenčanja moći će podržati djelovanje Udruge sudjelovanjem u dobrotvornoj akciji - kupnjom tombole koja donosi vrijedne nagrade.

Kako se pripremiti za veliki dan? Odgovore potražite na Sajmu vjenčanja u Zagrebu u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače uz atraktivne sajamske pogodnosti i popuste za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava. Dolaskom se inspirirajte za svoj najromantičniji dan i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".